Wearables Gadgets που θα λατρέψετε

Wearable χαρακτηρίζουμε κάθε ηλεκτρονική συσκευή που φοριέται, από τα έξυπνα ρολόγια και τα google glass μέχρι ρούχα και αξεσουαρ που διαθέτουν κάποιο είδος τεχνολογίας! 

Οι εταιρείες που δημιουργούν wearable gadgets συνήθως προτείνουν λύσεις  που έχουν ως επίκεντρο το smartphone μας, το οποίο επικοινωνεί με το wearable gadget ανταλλάσσοντας πληροφορίες μεταξύ τους με τη βοήθεια του bluetooth.

Αποτελεί το απόλυτο trend για τις εταιρείες τεχνολογίας και οι προβλέψεις δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια τα wearables πρόκειται να διεισδύσουν στον κόσμο της μόδας!  

Εμείς σας προτείνουμε μερικά wearables που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορούς! 

MyKronoz

Το SmartWatch MyKronoz ZeWatch 2 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που καταγράφει τη ζωή σου και σου επιτρέπει να παρακολουθείς ό,τι κάνεις: τις κινήσεις, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία σου, να σου υπενθυμίζει ότι σου είναι σημαντικό αλλά και τις λειτουργίες ενός έξυπνου ρολογιού.


MOTOROLA Moto 360 Dark Metal/ Black Leather


Μείνετε πάντα ενημερωμένοι χάρη στις ενημερώσεις - υπενθυμήσεις σύμφωνα με το που είστε και με το τι κάνετε. Πληροφορηθείτε για το καιρό, την κίνηση ή τυχόν πτήσεις χρησιμοποιώντας το Android Wear. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει μπορείτε να χειριστείτε με τη φωνή σας, όπως να ορίσετε μια υπευνθύμηση και να να τσεκάρετε τον καιρό.

SmartWatch Samsung Galaxy Gear
Το Samsung Galaxy Gear επιτρέπει στους χρήστες να ζουν την κάθε στιγμή, ενώ, παράλληλα, παραμένουν συνδεδεμένοι στις Samsung Galaxy συσκευές τους.


SmartWatch Samsung Galaxy Gear Fit 

Ενημερώνει τους χρήστες για εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις, emails και ειδοποιήσεις, ενώ η ένδειξη preview τους επιτρέπει είτε να αποδεχθούν τις ενημερώσεις είτε, διακριτικά, να τις αγνοήσουν. 

Handsfree SBS Wool 



Προφύλαξε τα αυτιά σου από το κρύο και ταυτόχρονα άκου την αγαπημένη σου μουσική με τα ακουστικά Handsfree SBS Wool. Διαθέτουν και ενσύρματο μικρόφωνο στο καλώδιο με κουμπί ελέγχου της έντασης και για να απαντάς γρήγορα στις κλήσεις σου.


SBS Touch Gloves Large Γκρι - Γάντια για οθόνη αφής 


Τα γάντια αφής SBS Touch Gloves είναι η ιδανική λύση για να κρατάς τα χέρια σου ζεστά και προστατευμένα από το κρύο και συγχρόνως να εργάζεσαι υπαίθρια χωρίς κανένα πρόβλημα στην οθόνη αφής του smartphone ή του tablet σου.

Σκούφος-Handsfree SBS Wintercap TTWINTERCAPSK Μαύρο


Προφύλαξε το κεφάλι σου από το κρύο και ταυτόχρονα άκου την αγαπημένη σου μουσική με τα ακουστικά Handsfree SBS Wintercap. Διαθέτουν και ενσύρματο μικρόφωνο στο καλώδιο με κουμπί ελέγχου της έντασης και για να απαντάς γρήγορα στις κλήσεις σου.


Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top