Η αλματώδης άνοδος της τεχνολογίας έχει φέρει την επανάσταση παγκοσμίως στον χώρο της διαφήμισης, διαμορφώνοντας νέες μεθόδους για την προσέλκυση πελατών. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πλέον πρόσβαση στο internet όπου και αν βρίσκεται, πράγμα που δίνει την δυνατότητα στις στρατηγικές marketing να αναπτυχθούν σε κάθε ηλικιακό κοινό, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Σαν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων η γνώση και η υλοποίηση των νέων διαφημιστικών μεθόδων έρχεται και στον νομό Ηλείας, μέσω της AD prestige.
H AD prestige με έδρα τον Πύργο είναι η πρώτη διαφημιστική εταιρεία με πλήρης εξειδίκευση στην διαφήμιση με νέες τεχνολογίες και καλείται να προσφέρει στις επιχειρήσεις την σωστή προώθηση των προιόντων και των υπηρεσιών τους.
Πως θα γίνει αυτό;
Με σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο, χρησιμοποιόντας τα εργαλεία του μέλλοντος και ένα εξατομικευμένο σχέδιο marketing για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά. Με ανθρώπους που εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στο αντικείμενο και χρησιμοποιόντας τα πιο άρτια διαφημιστικά μέσα.
Πιο συγκεκριμένα …
Στην πρώτη μας συνάντηση κάνουμε μια ανάλυση απαιτήσεων, όπου καταγράφονται οι λεπτομέρειες της επιχείρησης και οι ανάγκες της.
Με τα στοιχεία αυτής, σχηματίζουμε την στρατηγική marketing που θα ακολουθήσουμε και περνάμε στην φάση της υλοποίησης της. Αυτή γίνεται μέσα απο τους 4 πυλώνες της σύγχρονης διαφήμισης, που είναι οι εξής:
content_marketing_compendium-ad-prestige-διαφήμιση-Πύργος
Content Marketing: 
Όταν ρώτησαν τον Steve Jobs (ιδρυτή της Apple) την γνώμη του για το content marketing, απάντησε με τρείς λέξεις: «Content is King».
Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ένα ισχυρό εργαλείο διαφήμισης και ταυτόχρονα το πιο δημιουργικό. Ορίζεται ως η διαδικασία αυτή του Marketing κατά την οποία παράγεται περιεχόμενο, χρήσιμο για τον καταναλωτή, σχετικό με τη δραστηριότητά του, ικανό να προσελκύσει και να δημιουργήσει “πιστό” κοινό, το οποίο θα γίνει πελάτης και μάλιστα επαναλαμβανόμενος.
Το περιεχόμενο που αναφέρουμε παραπάνω, είναι έξυπνες παρουσιάσεις προιόντων και υπηρεσιών, χρησιμοποιόντας αρθρογραφία και πολυμέσα (φωτογραφίες, video). Χρησιμοποιώντας έγκυρα hight rated site με υψηλή επισκεψιμότητα όπως το newlifestyle.gr, το fashionist.gr και το iliaoikonomia.gr , οι δημοσιεύσεις μας κερδίζουν χιλιάδες αποδέκτες και μελλοντικούς σας πελάτες.
Social Marketing
Στην περίπτωση αυτή δημιουργούμε την προσωπική σελίδα της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα(facebook, twitter, google+, κανάλι youtube) και δημοσιεύουμε καθημερινά, χρήσιμες πληροφορίες για την επιχείρηση όπως προίόντα, προσφορές, αλλά και φωτογραφίες, video. Οι δημοσιεύσεις αυτές (posts), γινονται συνδέοντας την εικόνα, το άρθρο ή το video που ανεβάζουμε, με έξυπνο κείμενο που πολλές φορές δεν φαίνεται καν διαφημιστικό, αλλά προσελκύει πελατεία.
Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσδίδει κύρος στην επιχείρηση και το εξίσου πολύ σημαντικό, φέρει την επωνυμία της. Ένα ακόμη κέρδος είναι η αμεσότητα με τον υποψήφιο πελάτη, καθώς η επιχείρηση αλληλεπιδρά μαζί του, απαντάει στις ερωτήσεις του και αφουγκράζεται το αγοραστικό κοινό της.
Social-Marketing-ad-prestige-διαφήμιση-Πύργος
S.E.O
Πρόκειται για μια στρατηγική σύμφωνα με την οποία προωθούμε λέξεις κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση, έτσι ώστε όταν ο χρήστης αναζητά στην google κάτι σχετικό με αυτήν, να εμφανίζει σαν αποτέλεσμα την επιχείρηση μας σε υψηλές θέσεις.
Είναι πολύ σημαντική υπηρεσία, καθώς η αναζήτηση στο google έχει γίνει καθημερινό εργαλείο για τον μέσο χρήστη.
Κατασκευή ιστοσελίδων και Ad Words απ την Enterid.
H προσωπικής σας ιστοσελίδα είναι πληροφοριακό σύστημα που παρουσιάζει τις πληροφορίες που αφορούν την επιχείρηση σας, με σωστά δομημένο και ευπαρουσίαστο τρόπο. Επίσης μέσω αυτής, κατοχυρώνετε την επωνυμία της επιχείρησης στον διαδικτυακό κόσμο και προωθείτε τις δραστηριότητες σας με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτει ένα site προηγμένης τεχνολογίας.
Το AdWords είναι το διαφημιστικό προϊόν της Google, το οποίο προβάλλει τις διαφημίσεις σας σε χρήστες που αναζητούν στο Google και στους συνεργαζόμενους ιστότοπους προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες με εκείνες που προσφέρετε.
Η διαφήμιση με το AdWords σάς δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε νέους πελάτες ακριβώς όταν αυτοί αναζητούν τους τύπους των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε. Μπορείτε να επιλέξετε να χρεωθείτε για κλικ, εμφανίσεις ή μετατροπές, ανάλογα με τον τύπο της καμπάνιας που εκτελείτε.