Οι πιο Funky εσπαντρίγιες για τις βόλτες στο νησι



Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι από καραβόπανο και σχοινί ξαναγύρισε.

Οι εσπαντρίγιες με χρωματιστά μοτίβα πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι στα καθημερινά σου outfits. Είναι το ιδανικά παπούτσια για τις διακοπές και τις καλοκαιρινές βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια  .

Μπορείς να τις συνδυάσεις με το denim σορτσάκι σου, με ένα μίνι ή maxi αέρινο φόρεμά ή ακόμα και με ένα casual παντελόνι. 

Εμείς κάναμε μια βόλτα στα διαδικτυακά καταστήματα και σου προτείνουμε τις πιο funky εσπαντρίγιες για μοναδικά νησιώτικα outfits.


Elle Chatelet 



Πουά σχέδιο με κορδόνια για καλύτερη εφαρμογή.  Διαθέτει σχοινί περιμετρικά της σόλας και εξωτερική αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ. 

Το πουά είναι ιδανικός καμβάς  για funky χρωματικούς συνδυασμούς!








Toms Pink Floral 

Υφασμάτινη επένδυση και λάστιχο στην άκρη για εύκολη εφαρμογή. Ανατομική εσωτερική σόλα από δέρμα σουέτ και εξωτερική αντιολισθητική σόλα.

Το floral είναι ιδανικό για girly συνδυασμούς! 

Η Toms εφαρμόζει την πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης One for One, δηλαδή για κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγοράζετε, χαρίζει ένα ζευγάρι σε κάποιο παιδί που τα έχει ανάγκη.







Toms Baltic Dip Dyed Crochet


Πλεκτές εσπαντρίγες, με αραιή ύφανση και λάστιχο στην άκρη για εύκολη εφαρμογή.

Σε έντονο ντεγκραντέ χρώμα, ιδανικό για navy  outfits.









Attrattivo 
Φλοράλ σχέδιο με υφασμάτινη επένδυση και αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ. 

Μια classic chick επιλογή είναι να τις συνδυάσετε με ένα total white outfit και έτσι θα αναδείξετε και το μαύρισμα σας









Flipsters Orange-Red

Διαθέτουν βαμβακερή επένδυση που απορροφά την υγρασία διατηρώντας τη θερμοκρασία του ποδιού. Επίσης, διαθέτουν μαλακά μαξιλαράκια στον πάτο, ειδικά σχεδιασμένα για ανακουφιστικό περπάτημα. Τα Flipsters αναδιπλώνονται και τοποθετούνται στο ειδικό τσαντάκι καταλαμβάνουν το χώρο ενός iPhone περίπου.

Κομψό design και χωρούν σε κάθε γυναικεία τσάντα.





ESPADRIJ L'ORIGINALE Ριγέ


Το γαλλικό brand Espadrij l'originale δημιουργεί χειροποίητες υψηλής ποιότητας εσπαντρίγιες από φυσικά υλικά. Οι εσπαντρίγιες κατασκευάζονται σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, το οποίο είναι το μοναδικό που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα τις παλιές Ασιατικές διαδικασίες κατασκευής σε παραδοσιακές μηχανές. 

Ριγέ βαμβακερές εσπαντρίγιες με σχοινί στο κάτω μέρος. 

Συνδυάστε τις με τζιν σορτς, φούστες και φορέματα ή τζιν παντελόνια με γυρισμένα ρεβέρ. Φορέστε τις στην πόλη αλλά και στις διακοπές σας φτιάχνοντάς σας τη διάθεση με τα διαθέσιμα χρώματά τους. 






ZDAR EVITA 

Η εταιρεία ZDAR BOOTS δημιουργεί παπούτσια υψηλής ποιότητας τα οποία παρασκευάζονται σχεδόν αποκλειστικά από φυσικά υλικά. Σκοπός της είναι, μέσω των φυσικών υλικών, να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καλή κατάσταση. Λευκές πλεκτές εσπαντρίγες, με αραιή ύφανση. 

Ιδανικό σχέδιο για να δημιουργήσετε πιο ρομαντικά outfits για μια απογευματινή βόλτα! 



Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top