Παιδικά Tablet

Είναι το ιδανικό καλοκαιρινό δώρο για τους μικρούς μας φίλους! Τα σημερινά παιδία είναι πλήρως εξοικειωμένα με την τεχνολογία και το ‘ίντερνετ και ένα παιδικό tablet είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Τα παιδικά tablet είναι ιδανικά για τα πρώτα βήματα των μικρών μας φιλών στον αχανής κόσμο του διαδικτύου.
  
Έτσι λοιπόν, μέσω του tablet, θα αποκτήσει εμπειρία στη χρήση νέων τεχνολογιών,  θα διασκεδάσει με τα διάφορα gamες apps και θα μάθει μέσω των διάφορων εκπαιδευτικών εφαρμογών. 
Επίσης, μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την σχολική μελέτη με τα κατάλληλα apps.  

Tα παιδικά tablets περιλαμβάνουν ειδικές ρυθμίσεις ασφαλείας για γονικό έλεγχο και περιορισμούς ώστε να είστε ήσυχοι όσο το παιδί σας ασχολείται με το tablet του. Μπορείτε να ορίσετε σε ποιά sites θα έχει πρόσβαση, να βάλετε passwords στις εφαρμογές που δε θέλετε να χρησιμοποιεί και να εγκαταστήσετε apps  ειδικά για την ηλικία των παιδιών σας. 

Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε το πιο δημοφιλή παιδικά tablet της αγοράς. Connect Me TS-G727 - Παιδικό Tablet 7" 8GB

H ταμπλέτα Connect Me TS-G727 διαθέτει λειτουργικό Android 4.0 ICS  είναι από τις πιο οικονομικές που κυκλοφορούν στην αγορά. ΜΕ μνήμη 8 GB είναι ιδανική για μια πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών αλλά και για σερφάρισμα στο Ιντερνετ. Διαθέτει 2 μεγάφωνα ειδικής σχεδίασης για απίθανο και ρεαλιστικό δυνατό στερεοφωνικό ήχο!Lenco Tab 705 Kidoz - Παιδικό Tablet 7" 4GB Λευκό

To Lenco Tab 705 Kidoz διαθέτει λειτουργικό Android 4.2 Jelly Bean και ταχύτατο επεξεργαστή Dual Core 1.00 GHz με 512 MB μνήμης RAM, προκειμένου να ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή αμέσως, χωρίς κολλήματα, ενώ η μνήμη 4GB αρκετή για τον μέσο χρήστη. Επίσης παρέχει πλήρη γονικό έλεγχο με Web site blocker, App blocker, Ads blocker. Lenco Kidztab-70 - Παιδικό Tablet 7" 4GB Ροζ

To Lenco Kidztab-70 διαθέτει λειτουργικό Android 4.2 Jelly Bean που προσδίδει απόλυτη ελευθερία για την πραγματοποίηση μιας πληθώρας ρυθμίσεων. Είναι εξοπλισμένο με ταχύτατο επεξεργαστή Dual Core 1.2 GHz, προκειμένου να ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή αμέσως, χωρίς κολλήματα και μνήμη 4GB αρκετή για τον μέσο χρήστη.
AS Company Clempad - Παιδικό Tablet 7" 4GB Λευκό

To AS Clempad είναι μικρό και εύκολο στη μεταφορά και στη χρήση. H οθόνη των 7’’, μαζί με τον ισχυρό επεξεργαστή 1.2 GHz και την εσωτερική μνήμη 4GB προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία χρήσης όπου και αν βρίσκεστε.Ενημέρωση, ψυχαγωγία, και ανάγνωση ψηφιακών βιβλίων, γίνονται προσιτά όποια στιγμή επιθυμείτε! 

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top