Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 1520

Ενα από τα πλέον εντυπωσιακά κινητά που κυκλοφορούν είναι το Nokia Lumia 1520, το οποίο φλερτάρει με την κατηγορία των phablets. Διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού, πάρα πολύ καλή κάμερα και αξιόλογη ποιότητα κατασκευής. Η κατασκευή του είναι unibody με πολυανθρακικό υλικό, η οποία του προσφέρει μια στιβαρή αίσθηση. Γενικά λόγω του ότι ανήκει στην κατηγορία των phablets, δεν είναι εύκολη η χρήση με το ένα χέρι, αλλά κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πως το γνωρίζει οποιοσδήποτε αποφασίσει να κινηθεί προς την αγορά του.
Όλα τα πλήκτρα του εξωτερικού τμήματος βρίσκονται στο δεξί τμήμα, βολεύοντας αρκετά τη γενικότερη χρήση.


Η μεγάλη οθόνη του Lumia 1520 είναι και η κρίσιμη παράμετρος για το αν θα επιλέξει κάποιος το νέο μοντέλο της γνωστής εταιρείας. Η οθόνη των 6 ιντσών (IPS ClearBlack Gorilla Glass 2 με full HD ανάλυση σε πυκνότητα 367ppi) σε smartphone αφήνει στην άκρη την επιλογή απόκτησης tablet στις 7 ίντσες. Βέβαια αυτό το μέγεθος είναι ικανό να αποτρέψει αρκετό κόσμο από την επιλογή του Lumia 1520. λόγω μεγάλου μεγέθους. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα της οθόνης του νέου Lumia είναι κορυφαία, με πολύ γρήγορη ανταπόκριση στις εντολές του χρήστη.

Η κάμερα πάντως είναι όλα τα λεφτά. Το Nokia Lumia δεν χαρίζει μόνο εξαιρετικές φωτογραφίες, υψηλής ανάλυσης, αλλά και όλες οι δυνατότητες επεξεργασίας που ξεκινούν από γνωστά φίλτρα (τύπου Instagram) μέχρι animations που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε συγκεκριμένα σημεία κάθε λήψης. Σε επίπεδο αριθμών, η κάμερα του Nokia 1520 μπορεί να προσφέρει λήψεις ανάλυσης έως 20 megapixels, ο φακός f2.4 είναι πολύ φωτεινός για κινητά τηλέφωνο, η ρύθμιση ISO ανεβαίνει μέχρι το 4000, ενώ η ανάλυση του video αγγίζει τα 1800x1020 pixels.


 


Στο πακέτο εξοπλισμού του Lumia 1520 συμπεριλαμβάνονται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 800 στα 2,2GHz, η μνήμη RAM στα 2GB, o ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος των 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD, ενώ η Microsoft και το λειτουργικό της σου χαρίζουν άλλα 7GB στο cloud. Επιπλέον, το Nokia Lumia 1520 υποστηρίζει δίκτυα 4ης γενιάς, ενώ δεν λείπουν όλες οι λειτουργίες επικοινωνίας (WiFi, Bluetooth, GPS, NFC κ.α.), εφαρμογές μουσικής, ραδιόφωνο. Ταυτόχρονα, το λειτουργικό Windows Phone 8 εγγυάται πλήρη υποστήριξη email, όλο το πακέτο εργαλείων mobile office, προσφέροντας ανάγνωση και κυρίως διαχείριση πολλών τύπων αρχείων εν κινήσει. Επιπρόσθετα, έρχονται αξιόπιστες επαγγελματικές εφαρμογές, όπως Microsoft Exchange, Office 365 και Lync, καθώς και υψηλά επίπεδα ασφάλειας για την προστασία των αρχείων σας.

Στο μέτωπο τον Lumia, τέλος, το Nokia Lumia 635 είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με το νέο Windows Phone 8.1 και on-screen navigation keys, θα έχει LTE συνδεσιμότητα και κυρίως προσιτή τιμή. Ενώ θα είναι και το πρώτο Nokia Windows Phone χωρίς το ειδικό κουμπί για την κάμερα. Το Nokia Lumua 635 έχει 4.5 ιντσών IPS LCD οθόνη ανάλυσης 854×480, η RAM παραμένει στα 512 MB ενώ ο επεξεργαστής είναι Snapdragon 400 χρονισμένος στα 1.2 GHz, η εσωτερική μνήμη είναι στα στα 8 GB και η κάμερα 5MP.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top