Ήρθε η νέα Cyber-shot RX100 III από τη Sony

Την νέα ψηφιακή φωτογραφική κάμερα Cyber-shot RX100 III ανακοίνωσε η Sony. Η νέα RX100 III ενσωματώνει ευρύτερο και φωτεινότερο φακό και ενσωματωμένο οφθαλμοσκόπιο και διακρίνεται από το ανθεκτικό και ελαφρύ σώμα αλουμινίου που την καθιστά ιδανική για να συνοδεύει τον φωτογράφο σε οποιαδήποτε μετακίνηση. Επίσης, διαθέτει αναβαθμισμένο φακό και γρήγορο επεξεργαστή εικόνων που συμπληρώνονται από το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο OLED Tru-Finder με επικάλυψη Zeiss T.

Πιο αναλυτικά, διαθέτει φακό Zeiss Vario-Sonnar T 24-70mm F1,8-2,8, ο οποίος χάρη στο ευρύ διάφραγμα επιτρέπει την πραγματοποίηση λήψεων υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο 3 θέσεων (1/8) Neutral Density ιδανικό για χρήση σε κατάφωτα εξωτερικά πλάνα ή εσκεμμένα θολωμένες λήψεις νερού που τρέχει.

Ωστόσο, ιδιαίτερο σημείο αναφοράς είναι το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο υψηλής αντίθεσης OLED Tru-Finder το οποίο παρέχει φωτεινή θέαση με πολλές λεπτομέρειες. Επιπλέον η επικάλυψη Zeiss T, που βρίσκεται στην οπτική επιφάνεια του σκοπεύτρου, μειώνει τις αντανακλάσεις και αποδίδει εκπληκτική καθαρότητα από άκρη σε άκρη. Διαθέτει, επίσης, έναν εύχρηστο αισθητήρα ματιού, ο οποίος αυτόματα μεταβάλει τη λειτουργία από σκόπευτρο σε οθόνη.



Ο εξοπλισμός της συμπληρώνεται από αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό, ανάλυσης 20,1 ενεργών Megapixel και επεξεργαστή εικόνας τελευταίας γενιάς BIONZ X ο οποίος υποστηρίζει νέες αναβαθμισμένες λειτουργίες βίντεο.
Χαρακτηριστική είναι η υποστήριξη του format XAVC S, για πρώτη φορά σε μοντέλο της οικογένειας Cyber-shot. Χάρη στο επαγγελματικό πρότυπο XAVC, μπορεί να γίνει λήψη βίντεο σε Full HD μέχρι τα 50 Mbps με ελάχιστα τεχνητά σφάλματα και ψηφιακό θόρυβο,  ακόμα και σε πολύβουες σκηνές.

Η RX100 III ενσωματώνει τη λειτουργία Intelligent Active Mode, που μειώνει τα εφέ που δημιουργούνται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Επίσης, διαθέτει έξοδο για φωτογραφίες 4K, η οποία επιτρέπει την προβολή των φωτογραφιών σε τηλεοράσεις με ανάλυση 4K.
Παράλληλα, υποστηρίζει Wi-Fi, ενώ διαθέτει και υποδοχή HDMI. Τέλος, διαθέτει οθόνη Xtra Fine LCD, διαγωνίου 3 ιντσών, η οποία περιστρέφεται κατά 180 μοίρες.


Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top