Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να μπούμε στο εορταστικό mood

Επειδή όλοι αγαπάμε τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, για τα βράδια που δεν θα βγούμε σεργιάνι στην στολισμένη Αθήνα αλλά θα χουζουρέψουμε στον καναπέ, βρήκαμε τις Xριστουγεννιάτικες ταινίες να μας συντροφεύσουν.









Το Ξωτικό Των Χριστουγέννων

Τα Φετινά Χριστούγεννα, ανακαλύψτε το ξωτικό που κρύβετε μέσα σας! O Μπάντι δεν είναι σαν τα άλλα παιδιά. Όταν ήταν μικρός, κρύφτηκε σε εναν απο τους σάκους με τα δώρα και ο Άγιος Βασίλης τον πήρε κατά λάθος μαζί του στο Βόρειο Πόλο.Εκεί μεγάλωσε δίπλα στον Άγιο Βασίλη και υιοθετήθηκε απο ένα ξωτικό.


Love Actually

Η σπαρταριστή αυτή κωμωδία εξερευνεί τα πάνω και τα κάτω των σχέσεων μερικές εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα. Εραστές, αντρόγυνα, πατεράδες και γιοί, ροκ σταρ και μάνατζερς, όλοι συνδυάζονται για να κάνουν την ταινία "Αγάπη είναι" οχι απλά μια ιστορία, αλλά δέκα διαφορετικές! 


Μόνος στο σπίτι

Μια αμερικάνικη κωμωδία του 1990 σε σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους και τον Μακάλει Κάκλιν να ενσαρκώνει το παιδί που μένει μόνο στο σπίτι. Μια πλέον κλασσική ταινία, η οποία όταν κάνει την εμφάνιση της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μοιριζόμαστε ότι τα χριστούγεννα είναι πρώτο πυλών. Μια οικογένεια ετοιμάζεται να πάει χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Παρίσι, φεύγοντας όμως ξεχνάει το μικρό της πιτσιρίκι στο σπίτι. Το χάος και το γέλιο έρχονται όταν ο πιτσιρικάς βρίσκεται αντιμέτωπος με φοβερούς διαρρήκτες


Ο Κατεργαρης Των Χριστουγεννων

Ο Γκρίντς, είναι ένα άκαρδο, μεταλλαγμένο πράσινο τριχωτό πλάσμα, που ζει σε μια ορεινή σπηλιά, παρέα με τον σκύλο του. Ο Γκριντς, τρέφεται αποκλειστικά με χορτόζουμο, παρθένο καστορέλαιο και ξινόγαλο! Κάποια στιγμή, ενοχλημένος απο τις ξέφρενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην γειτονική Whoville, αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουφέννων! 

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Ο τσιγκούνης και στριφνός Εμπενίζερ Σκρουτζ δεν έχει ούτε φέτος πρόθεση να απολαύσει τα Χριστούγεννα. Όταν όμως τα Πνεύματα του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλει Γενέσθαι εμφανίζονται και τον παρασύρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, ανακαλύπτει τη μαγεία των Χριστουγέννων και αναθεωρεί τη σκληρή στάση μιας ολόκληρης ζωής επανορθώνοντας τα σφάλματά του, προτού να είναι πολύ αργά… Μαζί με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές, αυτή η συγκινητική ιστορία υπόσχεται να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές!


Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top