5 Tips για να φορέσετε το trend alert σκουφάκι


Ο  καιρός είναι αρκετά κρύος πλέον και μάλλον είναι η κατάλληλη ώρα  να  εξοπλιστούμε με το κατάλληλο trend και αυτού του χειμώνα, το beanie, ώστε να μας ζεστάνει αλλά και να τονώσει το στυλ μας!


Πώς να φορέσετε ένα σκουφάκι μπορεί να φαίνεται μια αρκετά απλή υπόθεση , και ως επί το πλείστον είναι. Απλά το φοράτε και είστε έτοιμες σωστά; Ωστόσο, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ και όταν πρόκειται για ένα κορυφαίο trend  της σεζόν οι πασαρέλες και τα blog έχουν να προτείνουν πολλά περισσότερα από τις κλασσικές συνταγές.





Ρίξτε μια ματιά παρακάτω ώστε να πάρετε ιδέες και έμπνευση:

1. Ο συνηθισμένος τρόπος 

¨Έχετε εξοπλιστεί με το βασικό trend της σεζόν δηλαδή το  run-of-the-mill beanie; Ο ευκολότερος τρόπος για να το φορέσετε είναι πάνω από το μέτωπό σας και σε καθοδική γωνία στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ώστε να  καλύπτει τα αυτιά σας. Είναι απλός τρόπος και σας διατηρεί ζεστή !

2. Διατηρήστε τα φυσικά 

Το ζήτημα που μας απασχολεί όταν πρόκειται για το πώς θα φορέσουμε το σκουφάκι είναι το στυλ των μαλλιών μας. Η τάση που επικρατεί είναι α μαλλιά να φαίνονται από τον σκούφο και να μην καλύπτονται εξολοκλήρου. Μια απλή και κομψή επιλογή  είναι να διατηρήσετε τα μαλλιά σας φυσικά όταν πρόκειται να φορέσετε ένα σκουφάκι και να μην   να ανησυχείτε για το styling, όταν βγάζετε τον  σκούφο!

3. Η πλεξούδα 

Αν θέλετε να είστε σίγουρες για τα  μαλλιά όσο φοράτε το beanie σας, δοκιμάστε μια χαλαρή πλευρά πλεξούδα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις ημέρες που φυσάει. Όταν έρθει η στιγμή να βγάλετε το beanie, λύστε την πλεξούδα και χτενίστε με τα  δάχτυλά σας τα μαλλία σας ώστε ένα στρώσετε τα φυσικά που θα δημιουργηθούν

4. Γυρίστε το 

Δοκιμάστε να γυρίσετε τον σκούφος σας, έτσι ώστε να σταθεί πιο ψηλά στο κεφάλι σας. Αυτή το στυλ το εντοπίσαμε  σε αρκετά μοντέλα, σε -off-duty στογμές στις τελευταιες εβδομάδες μόδας. Κρατήστε  τα μαλλιά σας και πίσω από τα αυτιά για να ολοκληρώσετε το look.

5. Stand Out 

Όταν πρόκειται για τα  beanies, επιτρέπονται , ίσως σε κάποιες περιπτώσει επιβάλονται εκκεντρικά κομμάτια που ξεχωρίζουν. Θα μπορούσατε να διαλέξετε ένα διασκεδαστικό μοτίβο ή  ένα τολμηρό χρώμα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίστε  ένα απλό ντύσιμο


Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top