Τι υποδηλώνουν τα κοσμήματα που φοράτε για τον χαρακτήρα σας



Γνωρίζατε ότι τα κοσμήματα σας είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο αξεσουάρ; Εάν  ρίξετε μια ματιά παρακάτω θα συνειδητοποιήσετε ότι ο τύπος των κοσμημάτων που επιλέγουμε να φορέσουμε αποκαλύπτουν σημαντικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας.

Κάτι απλό όπως το να  φοράμε ένα δαχτυλίδι σε συγκεκριμένο δάχτυλο  υποδεικνύει αν είμαστε ελεύθεροι  ή παντρεμένοι.  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι άλλο μπορεί να υποδηλώνουν  τα κοσμήματα που επιλέγουμε να φορέσουμε ; Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι τείνουν να κλίνουν προς τα αξεσουάρ που ταιριάζουν και απεικονίζουν τις προσωπικότητες τους.Επίσης, τα κοσμήματα μπορεί να συμβολίζουν τη θρησκεία, την εθνικότητα, και ακόμη και τη θετική ενέργεια.

Ρίξτε μια ματιά στο τι σημαίνουν  τα διαφορετικά στυλ και σύντομα θα ανακαλύψετε τι αποκαλύπτουν τα  κοσμήματα σας για σας:

Τολμηρά & Εκθαμβωτικά
Αν είστε ο τύπος που του αρέσει να φοράει  πολλά φωτεινά χρώματα, μεγάλα σκουλαρίκια και φανταχτερά δαχτυλίδια θα είστε κατά πάσα πιθανότητα αρκετά  τολμηρή , θα λατρεύετε την διασκέδαση και θα είστε σούπερ κοινωνική . Είστε αυτή  που οργανώνει  τα πάρτι  και θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής.
Αν επιλέγετε  έντονα και λαμπερά κομμάτια τότε πιθανόν   να έχετε αρκετή  αυτοπεποίθηση  και νιώθετε πολύ όμορφα για τον εαυτό σας.





Status & Style
Αν επιλέγετε ακριβά  κοσμήματα γνωστών σχεδιαστών τότε πιθανόν να θέλετε να επικοινωνήσετε στους ανθρώπους γύρω σας ότι έχετε υψηλό status και υψηλή αισθητική. Τα κομμάτια σχεδιαστών υποδηλώνουν ότι σας ενδιαφέρουν οι έννοιες της δημοτικότητας, του στυλ, του status και ότι έχετε έντονες επιθυμίες. Αυτά ίσως είναι  τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας  που θέλετε να τονίσετε και να  επικοινωνήσετε.



Κλασσικά & Συντηρητικά
Ανήκετε στους πιο  παραδοσιακούς τύπους που προτιμούν  τα πιο ευαίσθητα κομμάτια και θέλετε να επικοινωνήσετε το στυλ και το γούστο . Εκτιμάτε τα κομψά πράγματα και  σας αρέσουν οι  μικρές δόσεις. Έχετε καλούς τρόπους  και προτιμάτε  ένα ήσυχο δείπνο σε ένα  εστιατόριο από το να είστε στο  κέντρο της προσοχής σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο. Σας αρέσουν  τα  minimal κοσμήματα, όπως ένα μαργαριταρένιο κολιέ που ταιριάζει τέλεια με το απλό κλασικό μαύρο φόρεμα σας.




Retro & Vintage
Δεν σας αρέσουν τα μεγάλα brands και τα εντυπωσιακά κομμάτια των γνωστών σχεδιαστών αλλά αντ 'αυτού προτιμάτε τα  μοναδικά κομμάτια που κανείς άλλος δεν έχει. Ξέρετε απέξω και ανακατωτά όλα τα  καταστήματα με  vintage κομμάτια  και αντίκες και ονειρεύεστε να πάρετε στα χέρια σας αυτούς τους πολύτιμους θησαυρούς.









Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top