5 ιδέες για υγιεινά σνακ στην παραλία



Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προγραμματίσετε όταν σκοπεύετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στην παραλία. 

Σίγουρα λοιπόν η διασκέδαση και η έκθεση στον ήλιο θα σας προκαλέσουνε πείνα.

Τα σνακ  στην παραλία είναι must . Αν είστε σε μια οργανωμένη παραλία, έχετε την επιλογή να προμηθευτείτε τα σνακ σας από τo beach bar - αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ακριβά και ανθυγιεινά.

Ο χρόνος παραμονής σας στην παραλία είναι αφιερωμένος στη διασκέδαση  και κανείς δεν και κανείς δεν θέλει να αφιερώσει χρόνο για να ετοιμάσει τα σνακ της παρέας. 

Έτσι με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να έχετε την τροφή  που θα σας κρατήσει ενεργούς και ευτυχισμένους  χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Το κόλπο είναι να κάνετε απλά πράγματα και να λάβετε υπόψη τις συνθήκες στην παραλία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε σνακ που θα μαραίνονται στη ζέστη και δεν θέλετε να κουβαλάτε πολλά σκεύη ή πιάτα.

Για μερικές εύκολες, νόστιμες και εύχρηστες ιδέες, συνεχίστε να διαβάζετε.


Αλμυρά μπισκότα
Πλούσια σε υδατάνθρακες, αλλά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, τα αλμυρά μπισκότα αποτελούν το τέλειο καύσιμο για μια μέρα που με full ενέργεια στην παραλία. Αν θέλετε ένα πιο υγιεινό σνακ προτιμήστε μπισκότα ολικής αλέσεως, τα οποία θα έχουν περισσότερες φυτικές ίνες.



Ποπ κορν 
Το ποπ κορν δεν είναι μόνο διασκεδαστικό αλλά και  υγιεινό. Το ποπ κορν είναι μια φυσική τροφή ολικής αλέσεως που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχει  χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Για να παραμείνει όμως στην κατηγορία των υγιεινών σνακ φροντίστε να φτιάξετε μικρή ποσότητα και να το μαγειρέψετε σε  υγιεινό λάδι.


Φρέσκα φρούτα
Τίποτα δεν μπορεί να είναι ευκολότερο από τα να  προετοιμάσετε  και να πάρετε μαζί σας εξυπηρετήσει από την απλούστερη από φρέσκα φρούτα. Τα  φρέσκα φρούτα είναι περίπου το πιο υγιεινό σνακ μπορεί να πάρει και τα περισσότερα από αυτά δεν θα σας κάνουν να διψάτε.
Αν αποφασίστε να μην πάρετε  ψυγειάκι μαζί σας στην παραλία  πακετάρετε τα φρούτα σας μαζί  με μικρές πλαστικές σακούλες με πάγο για να τα διατηρήσετε δροσερό

Ωμά λαχανικά 
Τα ωμά λαχανικά είναι φορτωμένα με βιταμίνες, πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε λιπαρά. Αλλά είναι, επίσης, δροσερά, τραγανά και δροσιστικά.
Δοκιμάστε σέλινο, ολόκληρα καρότα, φέτες ή ραβδιά  αγγούρι, ντομάτάκια - ό, τι είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ή τον κήπο σας. Πλύνετε με ένα ήπιο διάλυμα ξιδιού και νερού πακετάρετε τα σε πλαστικές σακούλες ή δοχεία, και αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ψυγειάκι, προσθέστε  μικρά σακουλάκια με πάγο ώστε να τα διατηρήσετε δροσερά  και τραγανά

Burritos 
Τα μικρά burritos είναι ιδανικό σνακ για την παραλία. Είναι νόστιμα, εύκολα και διασκεδαστικά. Απλώς πάρτε το αγαπημένο σας tortillas με  σιτάρι ή  καλαμπόκι. Βεβαιωθείτε ότι είναι μαλακό. Προσθέστε φασόλια κονσέρβα λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο πράσινο τσίλι, λίγο τριμμένο τυρί και λίγη σως . Τυλίξτε τις τορτίγιες, κόψτε τις στη μέση και τυλίξτε τα ξεχωριστά σε αλουμινόχαρτο.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top