Το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην καθημερινότητα μαςΈχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που το ηλεκτρονικό τσιγάρο εισέβαλε στη καθημερινότητα μας δίνοντας στους καπνιστές μια πιο υγιεινή, πιο οικονομική και πιο πρακτική εναλλακτική του παραδοσιακού καπνίσματος. Εκατομμύρια καπνιστές σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει τη μετάβαση από τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αποφεύγοντας έτσι αρκετές βλαβερές ουσίες όπως την πίσσα ή ακόμη και την νικοτίνη, για όσους προτιμούν τα υγρά αναπλήρωσης χωρίς αυτήν.
Ας δούμε όμως τα πρακτικά οφέλη που έχει προσφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην καθημερινότητα μας :
Καταρχάς οι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου  σταμάτησαν να τρέχουν στο περίπτερο για να αγοράσουν ένα πακέτο τσιγάρα ή φιλαράκια από τα οποία ξέμειναν και δεν μπορούν ανά ολοκληρώσουν το τσιγάρο τους. Επίσης, δίνει τέλος στο ‘σχεδόν βασανιστικό’ κάποιες φορές ψάξιμο για αναπτήρα.
Πέρα από τα καθαρά πρακτικά πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου οι χρήστες επωφελούνται από την μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε υγρά αναπλήρωσης. Θα βρείτε στην αγορά  τεράστια ποικιλία εξωτικών γεύσεων υγρών αναπλήρωσης τα οποία καθορίζουν την τελική γεύση και πολλαπλασιάζουν την απόλαυση.
Ακόμη, ένα ακόμη όφελος που ίσως να μην έχετε συνειδητοποιήσει είναι ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο  δίνει τέλος στο κρύο που πρέπει να βιώσετε τον χειμώνα, όταν βρίσκεστε σε ένα δημόσιο χώρο που  απαγορεύεται το κάπνισμα στην καφετέρια που έχεις πάει , απαγορεύεται το κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο παράγει ατμό και όχι καπνό, πράγμα που σημαίνει ότι  δεν ενοχλεί τους γύρω σας άρα  ο νόμος της απαγόρευσης του καπνίσματος δεν χρειάζεται α περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.  
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο  μπορεί να δώσει την ίδια ποσότητα νικοτίνης με τα κανονικά τσιγάρα, ανάλογα με το υγρό αναπλήρωσης που θα επιλέξετε και προσομοιώνει την αίσθηση καπνίσματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Προσφέρει το κράτημα στα χέρια , την κίνηση , το παρόμοιο μέγεθος και γενικά όλη τη φιλοσοφία του καπνίσματος αλλά απορρίπτει αρκετά επιβλαβή συστατικά του παραδοσιακού καπνίσματος.Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top