Ιδέες για να ντύσετε τον βαρετό πίνακα ανακοινώσεων


Ο πίνακας ανακοινώσεων είναι ένα κομμάτι που θα βρούμε στα περισσότερα σπίτια. Είναι λειτουργικός, κράτα τις σημειώσεις σας και ότι σημαντικό πρέπει να θυμηθείτε, φιλοξένει μικρά ενθύμια, αλλά συνήθως δεν είναι το ομορφότερο κομμάτι στον χώρο σας. Είναι απλά καφέ και βαρετός.

Θα εκπλαγείτε ποσό όμορφος και πρωτότυπος μπορεί να γίνει ο πίνακας ανακοινώσεων, αν αφήσετε την φαντασία και την δημιουργικότητα σας να δράσουν!

Δείτε παρακάτω για να πάρετε κάποιες ιδέες και δημιουργήστε ένα κομμάτι τέχνης που θα διακοσμήσει όμορφα τον χώρο σας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Βάψτε τον

Σε κάποιους αρέσει η φυσική εμφάνιση του φελλού, σε άλλους φαίνεται κουραστικό όλο το μονότονο καφέ. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, είστε τυχεροί – γιατί ο φελλός μπορεί να βαφτεί πολύ εύκολα. Έχετε πολλές επιλογές τόσο στο χρώμα όσο και στην επιφάνεια. Ένα μεταλλικό χρώμα  για παράδειγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσει μια σκοτεινή γωνία.

Ντύστε τον 

Το να καλύψετε τον  πίνακα με ύφασμα, είναι ένας από τους φθηνότερους, γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους για να τον αναδιαμορφώσετε. Μπορείτε να τον καλύψετε με ένα ξεθωριασμένο τζιν για ένα απλό και φιλικό δωμάτιο. Να χρησιμοποιήσετε ένα βελούδινο ύφασμα για να αποκαλύψετε την ντίβα που κρύβετε μέσα σας.  Ή να χρησιμοποιήστε  το καστόρι ή  το δέρμα για να δώσετε μια  πολυτελή αίσθηση στον χώρο σας .

 

Τυλίξτε τον 

Ένα χάρτινο φόντο δίνει χρώμα, σχήμα και φωτεινότητα στον πίνακα σας. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο. Με ένα κοπίδι, κόψτε το χαρτί ώστε να χωρέσει. Αν ο πίνακας δεν έχει ένα πλαίσιο, διπλώστε το χαρτί ομοιόμορφα πάνω από τις άκρες σαν να είναι περιτύλιγμα δώρου.

Καρφιτσώστε τον 

Αφού διακοσμήσετε τον φελλό και το πλαίσιο, διαλέξτε τις πινέζες που ταιριάζουν με το στυλ που δώσατε στον πίνακα. Στην αγορά κυκλοφορούν πινέζες σε διάφορα χρώματα και σχήματα.

Δώστε του το  προσωπικό σας στυλ


Φτιάξτε προσωπικές σας φωτογραφίες δίνοντάς τους ένα τίτλο ανάλογο  με τις κατηγορίες των σημειώσεων που θα βάζετε  στον πίνακα (για παράδειγμα, “To-Do" ή "Υπενθύμιση"). Στη συνέχεια οργανώστε αυτές της φωτογραφίες στον πίνακα, αφιερώνοντας αυτό το τμήμα του πίνακα στην αντίστοιχη κατηγορία σημειώσεων.

Βάλτε τον σε πλαίσιο 

Μπορεί  ο πίνακας ανακοινώσεων να έχει ήδη ένα πλαίσιο, αλλά μάλλον θα είναι αρκετά βαρετό - μια απλή λωρίδα κοντά στο χρώμα του φελλού. Έχετε πολλές επιλογές για να το ζωηρέψετε.

* Μπορείτε να το βάψετε το πλαίσιο
* Μπορείτε να το καλύψετε με λεπτές λωρίδες ταπετσαρίας
* Μπορείτε να κολλήσετε αντικείμενα που θα το ανανεώσουν και θα το αναδιαμορφώσουν








Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top