Πρωτότυπα και χρηστικά gadgets για gadget maniacs



Καθώς η τεχνολογία προχώρα με απίστευτες ταχύτητες και διευκολύνει την ζωή μας, σίγουρα θα υπάρχει ένα gadget ακόμη και για τις πιο εξεζητημένες  ανάγκες σας.

Το My Fashion Land έκανε μια βόλτα στην σελίδες των eshops και βρήκε 5 πρωτότυπα άλλα και χρήσιμα gadgets, που πιθανόν να μην γνωρίζετε ότι υπάρχου και μάλιστα σε τόσο προσιτές τιμές.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω, ίσως να χρειάζεστε κάτι από αυτά αλλά να μην γνωρίζατε που να το βρείτε.







 iZON 2.0 - Wi-Fi Video Monitor - Apple Gadget


Παρακολουθήσε από απόσταση το σπίτι, την επιχείρησή, το σκυλί  με το iZON 2.0 Wi-Fi Video Monitor.Η κάμερα της iZON είναι συμβατή με Apple iPhone, iPad & iPod touch και σου επιτρέπει να παρακολουθείς σε live μετάδοση ό,τι συμβαίνει στο χώρο που την έχετε εγκαταστήσει. Είναι το απόλυτο gadget παρακολούθησης για συσκευές Apple, καθώς προσφέρει ζωντανή παρακολούθηση, μετατροπή στο YouTube, καθώς και καταγραφή ήχου και κίνησης με ειδοποιήσεις για iPod touch, iPad και iPhone.

Απέκτησε το  


Digital Video Memo


Σιγουρευτείτε ότι η οικογένεια σας πήρε το μήνυμα με αυτό το έξυπνο ηλεκτρονικό σημειωματάριο - ψηφιακή κορνίζα μαγνήτης-βίντεο. Με μια ενσωματωμένη βιντεοκάμερα και 1.4 ιντσών οθόνη LCD και ηχείο, μπορείτε να κάνετε εγγραφή έως και 30 δευτερόλεπτα βίντεο.Όταν έχετε μήνυμα ένα LED φωτάκι ανάβει για να σας ειδοποιεί έτσι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για οποιονδήποτε να χάσει το μήνυμά σας.Είναι σχεδιασμένο για να είναι όσο πιο απλό γίνεται γι αυτό αποθηκεύει ένα μήνυμα την φορά για να μην μπερδεύεστε.

Απέκτησε το

 

Aισθητήρας παρκαρίσματος 


Ο αισθητήρας παρκαρίσματος σας βοηθά να σταθμεύσετε εύκολα στο γκαράζ σας η έξω από το σπίτι σας.Χρησιμοποιώντας εξελιγμένους αισθητήρες το φανάρι θα πάει από πράσινο χρώμα σε κίτρινο όταν πλησιάζετε σε τοίχο και σε κόκκινο όσο πιο κοντά οδηγείτε προς τον τοίχο.
Όταν το φανάρι είναι κόκκινο σταματήστε! Είστε πάρα πολύ κοντά.
Όταν το φανάρι είναι πράσινο έχετε απόσταση από τον τοίχο 61 έως 100 εκατοστά, όταν το φανάρι είναι κίτρινο έχετε απόσταση από τον τοίχο 41 έως 60 εκατοστά.

Απέκτησε το 



Μουσική πολυθρόνα με ηχεία



Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε αυτή την φουσκωτή Μουσική πολυθρόνα! Απλά φουσκώστε την με την αντλία αέρος (περιλαμβάνεται) μέσα σε 5 λεπτά, συνδέστε το iPod / MP3 player και διασκεδάστε με τις μελωδίες σας!

Επίσης μπορεί να συνδεθει και με κονσόλες παιχνιδιού.


Ραδιόφωνο Gearshift Γκρι


Καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και χαλαρώστε δίνοντας ώθηση στους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς!




Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top