Μοναδικές θήκες από το micase.gr

Τα smartphones  και τα tablet μας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Το γεγονός όμως, ότι τα περισσότερα από αυτά, κοστίζουν μια μικρή περιουσία σε συνδυασμό με το ότι τα φορτώνουμε με πολύτιμα προσωπικά δεδομένα, κάνουν απαραίτητη την προστασία τους.

Μια θήκη θα προστατέψει το αγαπημένο σας gadget από γρατσουνιές και καθημερινές φθορές, ενώ ταυτόχρονα θα του δώσει μια  ξεχωριστή εικόνα και το προσωπικό σας στιλ, είναι απαραίτητη. 

Η miCase Ltd. είναι μια ελληνική εταιρία παραγωγής θηκών με τεράστια παραγωγή που αγγίζει της  1.500 θήκες ημερησίως.  και μεγάλη  ποικιλία. Στο portofolio της θα βρέις  δερμάτινες, ξύλινες, μεταλλικές, σιλικόνη, καθώς και  custom made θήκες,

Στη διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας θα βρείτε μια μοναδική online εφαρμογή σχεδιασμού , με την οποία μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο του κινητού σας, να ανεβάσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία, να την επεξεργαστείτε,  και να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα την θήκη που εσείς επιθυμείτε. 

Έτσι λοιπόν  μπορείτε  να προστατέψετε το κινητό σας με στυλ και γούστο. 

Κάντε τώρα ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.



Heavy Duty Θήκη iPhone 5/5s

Απίστευτη προστασία για extreme καταστάσεις. Αν είστε λάτρεις των απαιτητικών συνθηκών τότε το iPhone σας πρέπει να είναι προστατευμένο από κάθε κίνδυνο.











Leather Case Samsung Galaxy S3, S4 i9500, S5, Note 3

Δερματίνη σε μαύρη και καφέ απόχρωση, για την ανώτερη δυνατή ποιότητα. Εσωτερική επένδυση και μπροστινό κούμπωμα flip για καλύτερη προστασία. Εσωτερικές θήκες για πιστωτικές κάρτες, business cards, χρήματα, σημειώσεις κλπ.







Magic Drawing Case

Η Magic Drawing Case κάνει ακριβώς αυτό που έκανε και ο πίνακας. Έχει ακριβώς το ίδιο κόκκινο χρώμα και θα σας προσφέρει ώρες διασκέδασης με τα μικρά σας παιδιά, πολλές στιγμές γέλιου με τους φίλους σας, αλλά και θα σας λύσει τα χέρια όταν θελήσετε να κρατήσετε μια σημείωση στο δρόμο.












Zipper EarBuds

Με μοντέρνο σχεδιασμό και πρακτική λειτουργία σας λύνουν τα χέρια, αφού με τη χρήση του φερμουάρ τα ακουστικά δεν μπλέκονται ποτέ.













Δείτε περισσότερα μοντέλα online στο micase.gr

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top