Κορυφαία βιβλία θρίλερ για τις δροσερές νύχτες του φθινοπώρου



Αν ψάχνετε για το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσετε, τολμήστε να μπείτε στον κόσμο ενός ατμοσφαιρικού βιβλίου θρίλερ και η επιλογή θα σας δικαιώσει. 

To My Fashion Land συγκέντρωσε μια λίστα, με κορυφαία βιβλία θρίλερ για να βρείτε αυτό που σας ιντριγκάρει. 

Stephen Κing Ο μαύρος πύργος: Ο άνεμος μέσα από την κλειδαρότρυπα
Καθώς ταξιδεύουν στο Μονοπάτι της Ακτίνας προς το Μαύρο Πύργο, ο Ρόλαντ και οι σύντροφοί του πέφτουν σε μια άγρια καταιγίδα. Για να κυλήσει πιο εύκολα η νύχτα στο ερειπωμένο κτίριο όπου έχουν βρει καταφύγιο, ο Ρόλαντ θα τους πει όχι μόνο μία παράξενη ιστορία, αλλά δύο, που φωλιάζουν η μια μέσα στην άλλη.










Joe Hill Νοσφεράτου
Ο Τσαρλς Μανξ έχει μια παλιά Ρολς-Ρόις, με μια παράξενη πινακίδα που γράφει NOS4Α2. Μ' αυτήν πηγαίνει βόλτα τα παιδάκια σ' ένα παραμυθένιο μέρος, τον Χριστουγεννότοπο. Κι εκεί, στη χώρα της διεστραμμένης φαντασίας του, οι αθώοι επισκέπτες του μεταλλάσσονται σε πλάσματα τρομακτικά σαν τον ίδιο... Η Βικτόρια Μακουίν έχει το χάρισμα να βρίσκει πράγματα: Ένα χαμένο μπρασελέ, μια φωτογραφία. Κι έρχεται η μέρα που η Βικ βρίσκει στο δρόμο της τον Τσάρλι.









Gillian Flynn Σκοτεινός τόπος
Η Λίμπι Ντέι ήταν επτά όταν η μητέρα και οι δύο αδελφές της δολοφονήθηκαν στην αποκαλούμενη Σατανιστική Σφαγή του Κίνακι. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει και να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του δεκαπεντάχρονου αδελφού της τον δολοφόνο. Είκοσι τέσσερα χρόνια αργότερα η δυσλειτουργική Λίμπι, προκειμένου να επιβιώσει, πουλά την ιστορία της. Έτσι αναγκάζεται να ανατρέξει στο παρελθόν, να ξαναζήσει τα γεγονότα από την αρχή, βήμα προς βήμα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως τελικά η σωτηρία της απέχει πολύ ακόμη. "










Masterton Graham Τρομερή ομορφιά
Σ' ένα αγρόκτημα στη νότια Ιρλανδία ανακαλύπτονται σε ομαδικό τάφο τα οστά έντεκα διαμελισμένων γυναικών, θαμμένα πριν από 80 χρόνια. Η αστυνόμος Κέιτι Μαγκουάιρ είναι συνηθισμένη στο αίμα και τη φρίκη, όμως αυτό το μακελειό ξεπερνάει κάθε φαντασία. Όταν αρχίζουν να εμφανίζονται νέα θύματα, δολοφονημένα με τον ίδιο τελετουργικό τρόπο, όλα δείχνουν ότι κάποιος ανέλαβε να συνεχίσει το έργο έπειτα από οκτώ δεκαετίες.







Schätzing Frank Το σμήνος
Τσουνάμι καταστρέφει τις πόλεις της βόρειας Ευρώπης, φονικές μέδουσες ερημώνουν τις παραλίες της Αυστραλίας, μολυσμένα καβούρια -φορείς μιας ανίατης αρρώστιας- κατακλύζουν το υδροδοτικό σύστημα της Νέας Υόρκης αποδεκατίζοντας τον πληθυσμό, εκατομμύρια τερατώδη σκουλήκια αποσταθεροποιούν τον βυθό στις ακτές της Νορβηγίας, φάλαινες επιτίθενται σε πλοία και τα βυθίζουν. Η ανθρωπότητα δέχεται μια συντονισμένη και μαζική επίθεση.


Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top