5 All day φθινοπωρινά φορέματα που θα σας λύσουν τα χέρια


Τα φορέματα είναι ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο, είναι ευκολοφόρετα, τονίζουν την θηλυκότητα μας,  επιτρέπουν πολλούς συνδυασμούς και είναι αρκετά δροσερά αφού ο καιρός είναι ακόμα ζεστός. 

Εμπλουτίστε την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα με trendy φθινοπωρινά φορεματάκια  και λύστε το καθημερινό σας πρόβλημα ‘τι θα βάλω σήμερα;

Το My Fashion Land επέλεξε για εσάς 5 all day φορέματα και σας προτείνει τρόπους να τα συνδυάσετε για να τραβήξετε τα βλέμματα. 

















Denim Φόρεμα

Φορέστε το με τα bike μποτάκια σας, ροκ αξεσουάρ και μια μαύρη backpack τσάντα για μια casual ροκ εμφάνιση. Αν πάλι είστε σε πιο girly mood, συνδυάστε το με τις πλατφόρμες σας και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ή με τις μπαλαρίνες σας, ένα δαντελένιο ζακετάκι και ένα crossbody τσαντάκι με αλυσίδα.













Μidi Φόρεμα
Ένα midi φόρεμα είναι η πιο  safe επιλογή για το γραφείο και για τις after office εξόδους σας. Συνδυάστε με  flats και oversized bag για μια strict εμφάνιση ή με ψηλοτάκουνες γόβες και μια τσάντα φάκελο για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.















Φόρεμα με Prints    
Το φόρεμα με prints είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό κομμάτι, συνδυάστε το με αξεσουάρ σε nude αποχρώσεις και ένα τζιν τζάκετ και το outfit είναι έτοιμο.


















Navy 
To navy είναι το super trend που επικρατεί τους τελευταίους μήνες και ένα navy φορεματάκι είναι απαραίτητο. Τολμήστε να το συνδυάσετε με χρώμα, το κόκκινο και το κίτρινο ταιριάζουν ιδανικά.   Για μια casual πρωινή εμφάνιση φορέστε το με λευκές μπαλαρίνες και  μια κόκκινη υφασμάτινη τσάντα , ενώ για μια πιο chic βραδινή συνδυάστε το με τις μαύρες σας ψηλοτάκουνες γόβες και ένα crossbody τσαντάκι με μεταλλικό λουράκι.













Colored 
Ένα φορεματάκι σε ένα εντυπωσιακό και έντονο χρώμα, είναι το ιδανικό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανάλογα με την διάθεση σας,  μπορείτε να το συνδυάσετε με αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις  που θα τονίσουν την αντίθεση  ή με αξεσουάρ σε nude αποχρώσεις για ένα πιο ‘ήσυχο’ οutfit.




Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top