Τα 10 κορυφαία fashion & style apps


Αφού τα  smartphones μας έχουν γίνει  αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ας τα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Το σημερινό άρθρο απευθύνετε στους λάτρεις του στυλ και της μόδας:


Το My Fashion Land συγκέντρωσε τα 10 κορυφαία apps που θα σας κρατάνε ενήμερους για ότι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας, fashion shows, fashion news, συμβουλές για το πώς θα αξιοποιήσετε ότι διαθέτετε ήδη στην ντουλάπα σας και πολλά αλλά θέματα για να σας μετατρέψουν στο απόλυτο fashion icon. 







VOGUE daily news  (δωρεάν)
Αν οι πληροφορίες που παίρνεις για τη μόδα δεν είναι από τη Vogue, ε, τότε, το ξέρεις, δεν είναι μόδα. Η βρετανική Vogue σου προσφέρει τα πιο μοδάτα και τελευταία νέα, backstage access που δεν είχες ούτε στα πιο τολμηρά σου όνειρα, συνεντεύξεις και όλα όσα γίνονται στα πιο stylish party κατευθείαν στο κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Ελπίζουμε κάπου "in Vogue".

Gilt (δωρεάν)
Σύμφωνα με πολλά sites μόδας, η καλύτερη εφαρμογή για να προλαβαίνεις όλες τις προσφορές και εκπτώσεις. Το Gilt θα σου δείξει που μπορείς να βρεις επώνυμες μάρκες με έκπτωση μέχρι και 60%, ενώ θα διευκολύνει τα ψώνια σου, χάρη στο ειδικό εργαλείο που σε ειδοποιεί πόσες μέρες απομένουν μέχρι να λήξει κάθε προσφορά.

shopBAZAAR Pop of Color (δωρεάν)
Αν είσαι από αυτές που "τρώνε κόλλημα" κάθε εποχή του χρόνου με ένα συγκεκριμένο χρώμα, θα λατρέψεις αυτήν την εφαρμογή που θα σου βρει ρούχα, παπούτσια, τσάντες και δεκάδες αξεσουάρ σε όποιο χρώμα θέλεις. Η τρέλα του ασορτί!

Style.com (δωρεάν)
Ο πιο γρήγορος τρόπος να δεις τι έγινε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου ή του Μιλάνου συνοδευμένες με τα πιο correct reviews. Η εφαρμογή παρέχει ακόμα υλικό αρχείου, πληροφορίες για διεθνή πάρτι και θέματα από το site, style blog.
Από το "πρακτορείο πρόγνωσης τάσεων" trendssstop.com, αυτή η εφαρμογή θα σε βοηθήσει να είσαι up-to-date με όλα τα τελευταία trends στο χώρο της μόδας και του στυλ. Όρεξη να έχεις να χαζεύεις videos, φωτογραφίες και άρθρα που θα σε γεμίσουν έμπνευση για τις επόμενές σου αγορές.

Asos Daily Edit (δωρεάν)
Η πρόταση της ημέρας από το online shop Asos.com. Μια ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή (αν είσαι fan του Asos), που θα σε διευκολύνει αν δεν έχεις χρόνο να ψάχνεις ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα μέχρι να βρεις κάτι που σου αρέσει.

Chic Feed (δωρεάν) 
Μια εφαρμογή που συγκεντρώνει φωτογραφίες από τα αγαπημένα σου sites και blogs μόδας και street style. Mια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης στυλ.

Net-A-Porter (δωρεάν)
Όλες οι hi-fashion brands στην οθόνη του κινητού σου. Όχι απλά ένα online shop αλλά ένα πλήρως ενημερωμένο ψηφιακό περιοδικό με άρθρα, συνεντεύξεις, video και updates από το χώρο της μόδας. 

HauteLook (δωρεάν)
Το HauteLook είναι ένα members only site που προσφέρει εκπτώσεις από 50-75% σε γυναικεία, ανδρική, παιδική μόδα, αλλά και διακόσμηση σπιτιού. Εκτός από το να αγοράσεις από το τηλέφωνό σου, μπορείς ακόμα να πληροφορηθείς για τις εκπώσεις που έρχονται.

Stylebook (3,99$)
Βάλε το καλύτερο που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου με λίγη βοήθεια από την fashion εφαρμογή σου. Ανέβασε τα δικά σου ρούχα και αυτά θα συνδυαστούν όπως στα περιοδικά. Αυτό το "εργαλείο" αν ήταν πτυχίο θα λεγόταν closet management.

Victoria's Secret (δωρεάν)
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κάνεις το iPad σου πιο σέξι και πιο HoT από ποτέ. Εκτός από τα τελευταία σχέδια και χρώματα της λατρεμένης μάρκας εσωρούχων  Victoria's Secret, μπορείς να μάθεις τα μυστικά των supermodels, να μπεις στα παρασκήνια των φωτογραφήσεων, αλλά και το fashion shows. Άσε που θα το λατρέψει και ο καλός σου...

iShoes (δωρεάν)
Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας και μία εφαρμογή αποκλειστικά για το μεγαλύτερο πάθος των γυναικών: τα παπούτσια. Στο iShoes θα μπορέσεις να βρεις χιλιάδες σχέδια, ή να ψάξεις ανά σχεδιαστή, ή ανά κατηγορία. Αν κάποιο σχέδιο σου αρέσει, μπορείς μέσω της εφαρμογής να τσεκάρεις που πωλείται και -ακόμα καλύτερα- πού διατίθεται σε προσφορά. 

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top