5 μοναδικά gadgets για τους λάτρεις της φωτογραφίας

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν την τιμητική τους. Η καλή διάθεση, η καλή παρέα και η θέα στο απέραντο γαλάζιο δίνουν έμπνευση για αμέτρητα κλικ. 

Εφοδιαστείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το ομορφότερο σας χαμόγελο και δημιουργήστε μοναδικές φωτογραφίες που θα σας φτιάξουν το κέφι τα δύσκολα βράδια του χειμώνα. 

Για να επιστρέψετε φέτος από τις διακοπές όχι μόνο με εξωτικό μαύρισμα και τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και με φωτογραφίες αντάξιες μιας  profile picture σας στα social networks, μην αρκεστείτε μόνο στην φωτογραφική μηχανή του κινητού σας. Κυκλοφορούν μοναδικά gadgets στην αγορά που σας προσφέρουν τρομερές δυνατότητες.

Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε 5 φωτογραφικά gadgets που δεν θα αποχωριστείτε με τίποτα το φετινό καλοκαίρι. 

Φωτογραφική Μηχανή Αδιάβροχη Nikon Coolpix S32 
Μοναδικές δυνατότητες που θα επιτρέψουν να απαθανατιστείτε τις περιπέτειες και τα παιχνίδια κάτω από το νερό. 
















Sony Action Cam SONY HDR-AS100V
Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τα θαλάσσια σπορ και όχι μόνο. Η συνδυάζει υπερευρυγώνιο φακό Zeiss Tessar, ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο και σύστημα σταθεροποίησης εικόνα. Ο ιδανικός σύντροφός για τις περιπετειώδεις εξορμήσεις …αφού  θα καταγράψει με λεπτομέρειες όλα σας τα κατορθώματα! 















Πλωτήρας για Sony 
Και αν η κάμερα σας πέσει στο νερό μην ανησυχείτε καθόλου… έχει το σωσίβιο της ! Ο πλωτήρας της Sony είναι συμβατός  μόνο με Sony Action Cam και αποτρέπει  τη βύθιση της κάμερας. Είναι ιδανικά σχεδιασμένoς για διάφορα αθλήματα, όπως σέρφινγκ και καγιάκ.




Spy γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη video κάμερα και Mp3
Βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο με τα γυαλιά ήλιου σας. Εντυπωσιακό gadget για τους λάτρεις της τεχνολογίας και της εικόνας. Εάν περιμένετε με αγωνία να κυκλοφορήσουν τα Google Glasses στην ελληνική αγορά, ξεκινήστε να προπονήστε στις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα spy και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.  
















Mini Τρίποδο Camlink CL-TP 240
Ο παραδοσιακός και πιο αποτελεσματικός τρόπος για επιτυχημένες selfies !!! Είναι κρίμα να αποτυπώνετε όλα αυτά τα όμορφα τόπια και τις όμορφες στιγμές άλλα να λέιπετε εσείς. Είναι οικονομικό, ελαφρύ και πρακτικό… Δεν έχετε καμία δικαιολογία για να λείπετε από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.



Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top