5 κορυφαία Fitness Apps


Adidas MiCoach
Μετέτρεψε το κινητό σου σε προσωπικό σου προπονητή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS για να καταγράψει τις αποστάσεις που τρέχετε και σας δίνει feedback από τους αγαπημένους σας αθλητές. Είτε γυμνάζεστε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο η καθοδήγηση  του Adidas MiCoach σας εξασφαλίζει πάντα την καλύτερη απόδοση της προπόνηση σας.

Zombies, Run! 5K Trainer
Είσαι ο δρομέας 5 και τρέχεις στην Abel, την πόλη των ζόμπι.
Πρόκειται για ένα interaction παιχνίδι που στην ουσία σε μετατρέπει σε ηρωίδα μια θεότρελης ιστορίας. Η πόλη έχει καταληφθεί από zombie κι εσύ πρέπει να τρέξεις, να συλλέξεις αντικείμενα και να σώσεις αθώους. Στην πραγματικότητα στόχος είναι να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα 8 εβδομάδων με διάφορα είδη τρεξίματος, αλλά αυτή η εφαρμογή στο κάνει συναρπαστικό. Ενώ τρέχεις, επαγγελματίες ηθοποιοί σου διηγούνται την ιστορία των ζόμπι με μουσική. Δεν θα κρατιέσαι να πας για τρέξιμο για να μάθεις τη συνέχεια

GymPact
Ένα app που σε πληρώνει για να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που κλείνουν συνδρομές ενός και δύο ετών σε γυμναστήρια και καταλήγουν να πάνε μόνο 1-2 μήνες. Σε αυτούς στοχεύεις κι εσύ σε αυτό το app για να βγάλεις λεφτά. Σχεδιάζεις το πρόγραμμα γυμναστικής της εβδομάδας και σημειώνεις τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να ποντάρεις στην "αποφασιστικότητά" σου να το ακολουθήσεις. Με τη χρήση του GPS το έξυπνο κινητό σου μπορεί να εξακριβώσει αν την ώρα της γυμναστικής πράγματι βρισκόσουν στο γυμναστήριο ή αν έτρεχες στο πάρκο και πόσα χιλιόμετρα κάλυψες. Αν δεν ήσουν συνεπής, τότε τα λεφτά σου θα κάνουν φτερά. Αντίθετα, αν ακολουθήσεις το συμβόλαιό σου κατά γράμμα, τότε θα ανταμειφθείς με τα χρήματα όσων δεν έμειναν πιστοί στο πρόγραμμα γυμναστικής τους.

Ab Workouts Pro
Για εκείνους που θέλουν να εστιάσουν στην εκγύμναση των κοιλιακών τους. Πολλές ασκήσεις κοιλιακών μαζεμένες σε ένα και μόνο app. Διαλέγεις την ομάδα των κοιλιακών που θέλεις να γυμνάσεις, ξεκινάς τα set και το applications κρατάει τον ρυθμό αλλά και προτείνει τον αριθμό των επαναλήψεων, τον χρόνο ξεκούρασης και τα σετ που πρέπει να κάνεις για να γυμναστείς σωστά. Οκ, μπορεί κάποιες ασκήσεις να σου φανούν δύσκολες αλλά ακόμα και για τους πιο απλούς κοιλιακούς, ένα πρόγραμμα το θες.

You are your own gym
Με φιλοσοφία το «χρησιμοποίησε το σώμα σου» για να ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα χρειάζεσαι πραγματικά μόνο το κινητό σου. Πώς να χρησιμοποίησε το βάρος σου για να φτιάξεις μυς και άλλες ωραίες ιδέες για να κάνεις γυμναστική όπου κι αν είσαι «no matter how fit you are».

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top