Τα 3 top Smart Watches της αγοράς

Η «wearable» τεχνολογία ήρθε, για να μας απασχολήσει !

Οι εταιρίες τεχνολογίας παρουσιάζουν κυρίως smart watches και smart wristbands, με διάφορες λειτουργίες και ποικιλία στα τεχνικά χαρακτηριστικά για να δελεάσουν τους καταναλωτές.
Αν θα κερδίσουν την αγορά θα το δείξει ο χρόνος. 



Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα 3 κορυφαία Smart Watches που κυκλοφορούν. 






Samsung GALAXY Gear 
Το Samsung GALAXY Gear επιτρέπει στους χρήστες να ζουν την κάθε στιγμή, ενώ, παράλληλα, παραμένουν συνδεδεμένοι στις Samsung GALAXY συσκευές τους. Ενημερώνει τους χρήστες για εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις, emails και ειδοποιήσεις, ενώ η ένδειξη preview τους επιτρέπει είτε να αποδεχθούν τις ενημερώσεις είτε, διακριτικά, να τις αγνοήσουν. Καθώς ένα εισερχόμενο μήνυμα απαιτεί περισσότερα από μια γρήγορη ματιά, οι χρήστες μπορούν, απλώς, να πάρουν στα χέρια τους τη Samsung GALAXY συσκευή τους και η εφαρμογή Smart Relay θα αποκαλύψει άμεσα το πλήρες περιεχόμενο στην οθόνη.





SmartWatch Sony SW2


Αν το smartphone σας διαθέτει Android, αυτό το ρολόι είναι για εσάς. Το SmartWatch 2 επεκτείνει την εμπειρία Android και προσφέρει νέους και συναρπαστικούς τρόπους, για να απολαμβάνετε τη ζωή και την επικοινωνία σας. Αλληλεπιδρά με το smartphone σας μέσω Bluetooth® και ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας εμφανίζεται στο ρολόι σας. Επιλέξτε ανάμεσα από εκατοντάδες εφαρμογές SmartWatch 2 που θα βρείτε στο Google Play και ακολουθήστε πρώτοι το νέο τρόπο ζωής που προσφέρει ένα SmartWatch.





Pebble


Το Pebble αποτελεί ένα από τα οικονομικότερα smartwatches, αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Η οθόνη του είναι LCD 1,26 ιντσών, ανάλυσης 144x168 pixels, όμως από εδώ και πέρα αρχίζουν τα καλά. Έχει αυτονομία 5-7 ημερών, υποστηρίζει σύνδεση τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές, είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές ενώ ζυγίζει μόλις 38,2 γραμμάρια! Πολύ πιό κοντά στην έννοια του «ρολογιού» απ’ότι τα δύο προηγούμενα μοντέλα που είδαμε, το Pebble έχει και μια τεράστια γκάμα apps ήδη από την κυκλοφορία του (500+).

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top