Το πρωτοποριακό LG G Flex με την κυρτή οθόνη

Το LG G Flex είναι μία κατηγορία από μόνο του. Πρόκειται για ένα smartphone – concept που έχει ως στόχο να δείξει στο κοινό τι μπορεί να κάνει η κορεατική εταιρεία. Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η κυρτή οθόνη. Η LG υποστηρίζει ότι αυτός ο κυρτός σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα καλύτερο κράτημα στο χέρι και μικρότερη απόσταση από το ακουστικό από το στόμα μας κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

Κατά τα λοιπά, η ποιότητα των χρωμάτων, η ανάλυση, η ευκρίνεια είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, προσφέροντας μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Η ανάλυση περιορίζεται στα 720p, όμως σε πραγματικές συνθήκες και πιθανόν –λόγω της κυρτής οθόνης- οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μια ενδιαφέρουσα παράμετρος της οθόνης του G Flex είναι ότι εκτός από κυρτή είναι και εύκαμπτη. Πιο απλά, αν ασκήσεις πίεση στο άνω και κάτω μέρος του G Flex, έρχεται σε ευθεία θέση χωρίς να θρυμματίζεται η οθόνη. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το τηλέφωνο μπορεί να αντέξει συνεχή πίεση για μισή ώρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Το LG G Flex έχει επίσης δυνατότητα... αυτοθεραπείας της πίσω πλευράς του. Δηλαδή κοινές γρατζουνιές που είναι εμφανείς σε άλλες συσκευές, στο LG G Flex χάνονται χάρη στα ιδιαίτερα υλικά της πίσω πλευράς.

Το LG G Flex διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και μεγάλη μνήμη RAM που εγγυώνται ομαλή λειτουργία και ταχύτητα στην πλοήγηση, ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος φθάνει τα 32GB, που κρίνεται αρκετός από τη στιγμή που απουσιάζει η υποδοχή για κάρτες microSD.
Η κάμερα του smartphone προσφέρει ανάλυση 13 megapixels, με την ποιότητα των λήψεων να αφήνει καλές εντυπώσεις και η μικρή υστέρηση στο χρόνο εστίασης της κάμερας δεν είναι αρκετή για να σε προβληματίσει. Στο επίπεδο του video, το G Flex προσφέρει ακόμα και 4Κ video στα 30 frames per second, μια δυνατότητα-έκπληξη, καθώς η έκδοση Android 4.2 επίσημα δεν υποστηρίζει 4K ανάλυση. Η LG με κάποιο τρόπο το κατάφερε.
Το G Flex διαθέτει λειτουργικό Android έκδοσης 4.2 και όχι την τελευταία (Kitkat). Ο πιθανότερος λόγος στον οποίο οφείλεται αυτό είναι ότι η συσκευή έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες στην Κορέα, οπότε και η LG δεν είχε τη δυνατότητα να περάσει την καινούργια έκδοση τότε. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κορεάτικη εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι θα υποστηρίζεται η αναβάθμιση στη νέα έκδοση.

Συνοπτικά: 

Λειτουργικό σύστημα: Android Jelly Bean 4.2.2
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.26GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 6 ίντσες, Curved P-OLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi ac, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB 3.0, NFC
Μπαταρία: 3500 mAh
Διαστάσεις: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7 χλστ.
Βάρος: 177 γρ.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top