Νέα στοιχεία για το επερχόμενο iPhone 6

Νέα στοιχεία για το επερχόμενο iPhone 6 έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω μίας νέας εικόνας η οποία διέρρευσε. Στη συγκεκριμένη εικόνα, την οποία έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Nowhereelse.fr, το κινητό «ποζάρει» στην ασημένια του έκδοση. Βλέπουμε το power button να έχει μεταφερθεί -από την κορυφή- στην πλαϊνή πλευρά της συσκευής (δεξιά), ενώ είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνουμε από αυτή την οπτική γωνία το αν το εν λόγω mockup έχει περισσότερες καμπύλες γραμμές σε σχέση με αυτές που έχουμε δει σε προηγούμενες διαρροές. 

Πάντως για ακόμη μία φορά εμφανίζεται το 4.7 ιντσών μοντέλο iPhone 6 και όχι αυτό με την μεγαλύτερη οθόνη (5.5 ιντσών). Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το 4.7 ιντσών iPhone 6 εντός του 2014, με το μεγαλύτερο μοντέλο να έρχεται στην αγορά κάποια στιγμή το επόμενο έτος.


Οι διαρροές σχετικά με το iPhone 6 έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το iPhone 6 είναι ελαφρώς μικρότερο από το Samsung Galaxy S5, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν την οθόνη της συσκευής να μεγαλώνει και να φτάνει τις 4,7 ίντσες. Κατά τα λοιπά είναι εμφανώς πιο λεπτό από το iPhone 5s, ενώ έως τώρα φαίνεται ότι στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένα απλό LED flash και όχι το dual-LED που έκανε πρεμιέρα στο iPhone 5s.
Πάντως, σύμφωνα με στοιχεία της Morgan Stanley στις ΗΠΑ, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κατόχων iPhone παραμένουν προσκολλημένοι στο 4/4S τους, χωρίς νας έχουν κάνει τη μετάβαση στο 5 και το 5S/5C. Σε κάποιες περιπτώσεις (ανάλογα με τον πάροχο), ακόμη και πάνω από 1 στους 2 χρήστες έχουν iPhone 4/4S! Σε μονοψήφια ποσοστά κινούνται οι κάτοχοι παλιότερων συσκευών της Apple, από το 3GS και "πίσω", ενώ εξ'ίσου ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα που αφορούν το iPhone 5!


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, το iphone σας ξέρει ακριβώς πού βρίσκεστε και για πόση ώρα! «Εσείς δεν το συνειδητοποιείτε, αλλά το iPhone σας ξέρει ακριβώς πού είστε και πόση ώρα μείνατε εκεί». Το άρθρο του Τζιμ Βάτερσον στο BuzzFeed έφερε στο φως, για τους περισσότερους, τις μυστικές λειτουργίες των κινητών. Πρόκειται για τις άπειρες λειτουργίες που η Apple καταγράφει στις σελίδες της αλλά κανείς δεν διαβάζει. Μια από αυτές τις «υπηρεσίες» είναι η Υπηρεσία εξακρίβωσης τοποθεσίας. «Το iPhone σας απομνημονεύει τα μέρη που επισκεφθήκατε πρόσφατα, καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες των επισκέψεών σας και τη συχνότητά τους. Αυτά τα δεδομένα στοκάρονται στο κινητό σας και δεν αποστέλλονται στην Apple χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Επιτρέπουν, ωστόσο, να σας δώσουν προσωπικές υπηρεσίες, όπως μια προκαθορισμένη διαδρομή» γράφει το εγχειρίδιο της εταιρείας. Σύμφωνα με την Apple, για λόγους ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες της τοποθεσίας που βρίσκεστε, ώστε να διευκολυνθεί η έλευση κάποιας ομάδας προστασίας είτε έχετε θέσει σε λειτουργία μόνοι σας την υπηρεσία εντοπισμού, είτε όχι».

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top