Αποκαλυπτήρια για το εντυπωσιακό Huawei Ascend P7

Αποκαλυπτήρια για το εντυπωσιακό Huawei Ascend P7! Με οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p και πάμπολλα, θεωρείται από πολλούς θαύμα το γεγονός πως η συσκευή ζυγίζει μόλις 124 γραμμάρια και έχει πάχος 6,5 χιλιοστά. Σχεδιαστικά το Huawei Ascend P7 θυμίζει ελαφρώς Xperia, με στρογγυλό power-lock πλήκτρο στη δεξιά μεριά, και "τετράγωνη", γυάλινη κατασκευή με Gorilla Glass 3 μπρός και πίσω, αν και φυσικά δεν είναι αδιάβροχο όπως οι συσκευές της Sony.

Το Huawei Ascend P7 διαθέτει ένα τετραπύρηνο HiSilicon Krin 910Tchipset στο 1,8GHz με Cortex-A9 πυρήνες, 2GB RAM και το Mali 450 GPU, ενώ όπως αναμενόταν θα "τρέχει" Android 4.4. KitKat, με εμφανείς και τις "πινελιές" της Huawei στο interface.

Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι 16GB και επεκτείνεται μέσω microSD, ενώ από πλευράς συνδεσιμότητας το Ascend P7 διαθέτει Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, microUSB 2.0 και NFC αλλά και FM radio. H κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 13 MPixels με HDR και κάνει λήψη video 1080p στα 30FPS, ενώ βάρος έχει δωθεί και στην εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα BSI 8 MPixels (!) και ειδικές λειτουργίες για τη λήψη εντυπωσιακών (και πανοραμικών) selfies! Τέλος, η μπαταρία των 2.500mAh θα το διατηρεί σε αναμονή για 400+ ώρες ή σε χρήση (ομιλία) για 14 ώρες, αν και θα αργεί κάπως να επαναφορτιστεί (3,5 ώρες).



Το Huawei Ascend P7 θα διατίθεται εντός του Μαϊου στις περισσότερες χώρες με τιμή €449.Σύντομα θα το δείτε και σε hands-on review στο Digital Life!
Στο μεταξύ, πριν από λίγες το Huawei Road Show επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά την Αθήνα και στάθμευσε στο parking του ΟΑΚΑ, δίνοντας την δυνατότητα σε πελάτες, συνεργάτες και δημοσιογράφους να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της Huawei και να ενημερωθούν από την καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ICT. To Huawei Road Show είναι το φορτηγό επίδειξης της Huawei που κάθε χρόνο κάνει τον γύρο της Ευρώπης εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η αποστολή του είναι να συστήσει στο ευρύ κοινό τις εκάστοτε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Φέτος το φορτηγό επίδειξης της Huawei έφερε όλα τα νέα επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα των υπερ-ευρυζωνικών και κινητών δικτύων ιδίως του 4G LTE, καθώς και τα τελευταία smartphonesπου κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Βάσει των οικονομικών αποτελεσμάτων της Huawei για το οικονομικό έτος του2013, φαίνεται ότι η εταιρεία έχεις λόγους να χαμογελά. Τα συνολικά έσοδά της αυξήθηκαν κατά 8% σε σχέση με το 2012, αγγίζοντας τα 39,6 δις δολλάρια, ενώ τα λειτουργικά κέρδη της αναμένονται να κυμανθούν μεταξύ 4,72 δις και 4,85 δις! Τα καθαρά κέρδη της δεν είναι γνωστά αλλά αναμένονται και αυτά να είναι αυξημένα σε σχέση με το 2012.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top