Ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας


Το μπαλκόνι θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το σημαντικότερο «δωμάτιο» του σπιτιού αυτήν την εποχή. Η πρόκληση λοιπόν  είναι να το μετατρέψετε  σε ένα χώρο ευχάριστο και φιλόξενο ώστε να θέλετε να είσαστε όλο και περισσότερες ώρες σε αυτό.
Δεν έχει  σημασία το μέγεθος του μπαλκονιού ή το πόσο καλή και μοντέρνα είναι η κατασκευή του όσο πόση φαντασία και έμπνευση  μπορεί να έχει ο ιδιοκτήτης του.

Η σωστή διακόσμηση του μπαλκονιού είναι αυτή  που θα κάνει και την επιθυμία σας να περνάτε περισσότερες ώρες σε αυτό, είτε χαλαρώνοντας πίνοντας τον καφέ σας και διαβάζοντας ένα βιβλίο, είτε τρώγοντας το πρωινό σας αλλά ίσως και άλλα γεύματα της ημέρας σας.


Φυτά και Γλάστρες
Επιλέξτε με προσοχή τις  γλάστρες, και τα φυτά που θα τοποθετήστε στο μπαλκόνι σας. Σκεφτείτε το στυλ και τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε και  αγοράσετε φυτά που να ταιριάζουν με αυτό . Χρωματιστές γλάστρες θα δώσουν ένα πιο χαρούμενο τόνο στο μπαλκόνι αλλά και στην διάθεση σας. Εκτός από τα κλασσικά λουλούδια, μπορείτε να βάλετε στο μπαλκόνι βασιλικό, δυόσμο, ντοματάκια, μικρές πιπεριές, δεντράκια ακόμη και μία μικρή λεμονιά. Με τα λουλούδια και τα φυτά το μπαλκόνι μας θα είναι όμορφο και οι μυρωδιές τους θα διαχέονται στο χώρο μας. Επίσης προτείνουμε να μαλακώσετε τις γωνίες με με ωραίες ανθοσυνθέσεις.



Τα Έπιπλα
Αγοράστε έπιπλα βεράντας επενδύστε σε κομμάτια που είναι πτυσσόμενα ή μπορούν να στοιβάζονται εύκολα. Διαιρέσετε  το μπαλκόνι σε τμήματα, χρησιμοποιώντας φυτά, και  δημιουργήσετε μια τραπεζαρία ή καθιστικό ή χώρο ανάγνωσης. Στόχος μας είναι μια διαμόρφωση ώστε να μπορείτε  να μετακινήστε ελεύθερα, χωρίς να σας εμποδίζουν τα έπιπλα.


Ιδιαίτερο στυλ
Ένα είστε φαν του ρετρό στυλ μια κλασική μεγάλη ομπρέλα θαλάσσης και τα αντίστοιχα έπιπλα μπορούν να μεταφέρουν το μπαλκόνι σας σε μια άλλη δεκαετία . Μεγάλα αφράτα μαξιλάρια θα δώσουν τον cosy χαρακτήρα που ταιριάζει σε ένα μπαλκόνι. Μην φοβηθείτε να κρεμάσετε έναν καθρέφτη ώστε μεγαλώσετε τον χώρο και να του δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ. Και τέλος προτείνουμε να επενδύσετε πολύ στο χρώμα για να τονίσετε την καλοκαιρινή διάθεση.





Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top