Περισσότερα από 27 εκατομμύρια downloads για το Office for iPad

Περισσότερα από 27 εκατομμύρια downloads έχει καταγράψει η σουίτα Office for iPad, από το λανσάρισμά της πριν από ενάμιση μήνα, σύμφωνα με τη Microsoft.
H ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας έγινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου TechEd της Microsoft και αφορά τον αριθμό downloads στις δέκα κορυφαίες αγορές. Με αυτά τα δεδομένα η σουίτα του Office για τις ταμπλέτες iPad κατέγραψε συνολικά 27 εκατομμύρια  downloads.

Βάσει των στοιχείων, στον ενάμιση μήνα της κυκλοφορίας της η σουίτα Office for iPad έχει επιτύχει έναν ημερήσιο ρυθμό 587.000 downloads ανά ημέρα!

Το Office for iPad περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel και  PowerPoint και μπορεί να «κατέβει» δωρεάν ώστε ο χρήστης να μπορεί να προβάλλει αρχεία κειμένου, φύλλα εργασίας και παρουσιάσεις. Ωστόσο, για να αποκτήσει ο χρήστης τη δυνατότητα δημιουργίας νέων αρχείων και διόρθωσης ήδη υπαρχόντων θα πρέπει να αποκτήσει συνδρομή στο Office 365.

Στο μεταξύ, το πρώτο update για το Office for iPad ήρθε και αφορά τη δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας από το Word, Excel και PowerPoint. Χάρη στο update πλέον να εκτυπώσετε έγγραφα του Word, Excel spreadsheets και παρουσιάσεις PowerPoint απευθείας σε έναν AirPrint εκτυπωτή. Συγκεκριμένα, στο Word υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης με ή χωρίς markup, στο Excel η εκτύπωση μιας επιλεγμένης έκτασης πεδίων, ενός worksheet ή ολόκληρου βιβλίου και στο PowerPoint οι σελίδες/slides που θα επιλέξετε. Παράλληλα, στο PowerPoint έχουν προστεθεί τα SmartGuides που βοηθούν στην καλύτερη ευθυγράμμιση εικόνων και πεδίων σε ένα slide παρουσίασης και στο Excel, χάρη στο χαρακτηριστικό Autofit, η αυξομείωση μεγέθους πολλαπλών σειρών ή στηλών είναι πλέον ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.




Να σημειώσουμε ότι το Office for iPad διατίθεται δωρεάν στο App Store για άνοιγμα και ανάγνωση των εγγράφων Word, Excel και PowerPoint, ωστόσο θα χρειαστείτε μία συνδρομή στο Office 365 για να εκμεταλλευτείτε τη σουίτα χωρίς περιορισμούς.


Στο μεταξύ η Microsoft ανακοίνωσε τα πρώτα οικονομικά της αποτελέσματα, με τον Σάτια Ναντέλα στο τιμόνι,  για το τρίμηνο που έληξε τον Μάρτιο, εμφανίζοντας καθαρά κέρδη ύψους 5,56 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία εμφάνισε έσοδα ύψους 20,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έναντι 20,48 δισ. δολαρίων την ίδια περίοδο πέρυσι και έναντι προβλέψεων για 20,39 δισ. δολάρια. Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 5,56 δισ. δολάρια, ελαφρά μειωμένα σε σχέση με τα κέρδη των 6,05 δισ. δολαρίων πέρυσι. Τα κέρδη ανά μετοχή κινούνται στα επίπεδα των 68 σεντς έναντι προβλέψεων για 63 σεντς.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top