Το λευκό δαντελένιο φόρεμα και οι συνδυασμοί του

Τα τελευταία δύο χρόνια η λευκή δαντέλα έχει κάνει ένα δυναμικό comeback. Όχι δεν εννοούμε τα σεμεδάκια της μαμές και της γιαγιάς.
Αναφερόμαστε στα φορέματα από λευκή δαντέλα, τα οποία έχουμε δει να φορούν διασημότητες όπως η Kate Middleton αλλά και ο Alexander McQueen στα νυφικά του. 
Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για το τέλειο φόρεμα για την άνοιξη, το οποίο με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα μπορεί να φορεθεί παντού και όλες τις ώρες.

Το λευκό δαντελένιο φόρεμα είναι εδώ για να αλλάξει την εμφάνισή σας και να σας κάνει να ξεχωρίσετε, συνδυαζοντάς το με έντονα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι floral μπαλαρίνες και μία τσάντα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα που να ταιριάζει με τα παπούτσια σας. Ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό σας θα συμπληρώσει άψογα το look σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό δαντελένιο φόρεμα με ένα στενό και κοντό ζακετάκι και ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ουδέτερη απόχρωση, για ένα θηλυκό και ρομαντικό look. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα floral clutch και ένα cocktail δαχτυλίδι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
Για ένα chic ντύσιμο συνδυάστε το δαντελένιο φόρεμά σας με ένα ζευγάρι χαριτωμένες μπαλαρίνες και ένα μεσάτο σακάκι σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κοραλί.

Υπάρχουν όμως και πιο casual επιλογές. Σε αυτήν την περίπτωση συνδυάστε το δαντελένιο φόρεμα σας με το denim γιλέκο σας και ένα ζευγάρι flat σανδάλια και ολοκληρώστε το look σας με ένα cross body τσαντάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.


Δοκιμάστε όμως και το εξής. Το δαντελένιο φόρεμά σας με το denim γιλέκο, μπορεί να συνδυαστεί και με ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Τα αξεσουάρ που θα ταίριαζαν σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό και μία μεγάλη δερμάτινη τσάντα.

Από την άλλη πλευρά, για μια κοριτσίστικη εμφάνιση συνδυάστε το φόρεμά σας με ένα στενό ζακετάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και ένα ζευγάρι πουά sneakers. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα cross body τσαντάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το τιρκουάζ και ένα κολιέ. 

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top