Προτάσεις μόδας και νέες τάσεις με βάση τις γόβες


Χρωματιστή γόβα με μαύρο καλσόν. Τόσο απλή, ενδεχομένως εκκεντρική, αλλά πρόκειται για τη νέα τάση που λανσάρουν δύο από τα διασημότερα fashion icon του Hollywood. Ο λόγος για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την Τζέσικα Άλμπα, οι οποίες λανσάρουν το νέο trend, δίνοντας βέβαια μεγάλη προσοχή στο υπόλοιπο outfit. Το σίγουρο είναι ότι καταφέρνουν να στρέψουν όλη την προσοχή στις εντυπωσιακές γόβες τους, δίνοντας μια bright, ανοιξιάτικη πινελιά στις εμφανίσεις τους. 

Ειδικά την άνοιξη, αλλά και τις πιο κρύες μέρες (και νύχτες) του χειμώνα μην διστάσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα, με τις νέες γόβες σας σε έντονο χρώμα. Και δοκιμάστε να τις συνδυάσετε όχι με το καλσόν στο χρώμα του δέρματος, αλλά με ένα μαύρο καλσόν! Η αλήθεια είναι συχνά έχει θεωρηθεί απαγορευτικός ο συνδυασμός του μαύρου καλσόν με γόβες, εκτός και αν αυτές είναι μαύρες και μπορούν να συμπληρώσουν το outfit αρμονικά. Τώρα όμως αυτός ο «άγραφος κανόνας της μόδας» καταρρίπτεται , όταν βλέπουμε 2 από τις διασημότερες σταρ του Χόλυγουντ και style icons της εποχής να κάνουν τη διαφορά και να φοράνε γόβες σε έντονο χρώμα με μαύρο καλσόν και φόρεμα!

Παράλληλα, εκτός από τις γόβες, στο προσκήνιο έρχονται και τα πουκάμισα και μάλιστα τα λευκά
Κόμψο, διαχρονικό και σοφιστικέ! Το λευκό πουκάμισο προσφέρεται για αμέτρητους στιλιστικούς πειραματισμούς και όχι μόνο στο γραφείο. Συνδυάζεται υπέροχα με pencil φούστα, κατά προτίμηση τζην, σε συνδυασμό με έναν oversized φάκελο. Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η απόχρωση του ντενιμ τόσο πιο φρέσκο φαίνεται το σύνολο. Επίσης το λευκό πουκάμισο συνδυάζεται τέλεια με σορτς, με μίνι φούστα, αλλά και με τζην παντελόνι.


Οι γόβες όμως συνδυάζονται τέλεια και με ένα κοστούμι, το οποίο φοριέται φυσικά και σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να συνδυάσετε το κοστούμι με το αγαπημένο σας statement t-shirt, με ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες, μια τσάντα με έντονα prints, ή ακόμη και ένα ιδιαίτερο καπέλο τα οποία θα χαρίσουν στο λεπτό μια πιο μοντέρνα πνοή στο κοστούμι σας.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top