Φλερτ για… ντροπαλές



flertΠολλές έχετε σίγουρα κάποια φίλη που, όταν την ενδιαφέρει κάποιος, δεν διστάζει καθόλου να κάνει το πρώτο βήμα και δεν χάνει ευκαιρία να τον φλερτάρει ανοιχτά. Σίγουρα είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και, αν δεν το έχετε, δεν μπορείτε να το κάνετε.
Ωστόσο, ακόμα και αν είστε ντροπαλές και δυσκολεύεστε να… εκδηλωθείτε, δεν χρειάζεται να κάτσετε με σταυρωμένα τα χέρια όταν σας αρέσει κάποιος. Υπάρχει τρόπος να τον προσεγγίσετε χωρίς να νιώθετε αμήχανα και έξω από τα νερά σας. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι σε πολλούς άντρες δεν αρέσει να τους φλερτάρουν ανοιχτά και προτιμούν μια πιο διακριτική προσέγγιση, που δεν τους στερεί τον ρόλο του κυνηγού.

1) Αξιοποιήστε το χιούμορ σας. Οι άντρες λατρεύουν τις κοπέλες που έχουν αίσθηση του χιούμορ και τους κάνουν να γελάνε. Εκτός αυτού, το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις κάποιον και να τον κάνεις να νιώσει χαλαρά και άνετα.
2) Κάντε ερωτήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όταν φλερτάρετε είναι να μη μιλάτε συνέχεια για τον εαυτό σας. Εκτός από κουραστικό, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά να γνωρίσετε τον άλλον. Αφήστε που μπορεί και να σας ξεφύγουν πράγματα που δεν πρέπει. Όταν, λοιπόν, ξεκινήσετε κουβέντα με τον άντρα που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να τον… βομβαρδίσετε με ερωτήσεις σχετικά με τον ίδιο. Έτσι και θα μάθετε πολλά πράγματα γι’ αυτόν και θα του δώσετε να καταλάβει ότι σας ενδιαφέρει να τον γνωρίσετε καλά.
3) Να είστε χαλαρές. Το χειρότερο είναι να είστε νευρικές και να προσπαθείτε να μιμηθείτε άλλες συμπεριφορές, για παράδειγμα φίλων σας. Όπως κι εσείς καταλαβαίνετε πότε ένας άντρας που σας πλησιάζει δεν είναι ο εαυτός του, έτσι γίνεται και με τους άντρες. Αν δουν ότι η κοπέλα που τους πλησιάζει προσποιείται κάποια άλλη δεν θα τους αρέσει καθόλου, μάλιστα μπορεί και να τους απωθήσει.
4) Όπως και να ‘χει, μην ξεχνάτε να είστε χαμογελαστές και να έχετε καλή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης. Ακόμα και αν το φλερτ δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να κρατήσετε μια φιλική σχέση με τον άλλον.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top