Οι μακριές φούστες και πώς φοριούνται



vanessa-hudgens-foustes-pantelonesΤο προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα που πέρασε, οι μακριές φούστες έκαναν δυναμική επιστροφή και κατέκτησαν και τις πιο επιφυλακτικές από εμάς, για πολλούς λόγους. Εκτός από το ότι κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της μέρας, κρύβουν με επιτυχία τυχόν ατέλειες και πλέον είναι πιο stylish και classy από ποτέ. Αρκεί, φυσικά, να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει στο σώμα σας και αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία.




Αν είστε αδύνατες, ιδανικές για εσάς είναι οι μακριές φούστες σε ίσια γραμμή αλλά και οι πλισέ, που είναι πολύ μεγάλη τάση για φέτος το καλοκαίρι. Επίσης αποκλείεται να μη σας ταιριάζουν οι ασύμμετρες μακριές φούστες, εκείνες που είναι πιο κοντές μπροστά, ιδίως αν έχετε ωραία πόδια. Αν μάλιστα δεν έχετε καμπύλες, καλύτερα να αποφύγετε τις πολύ φαρδιές και με όγκο μακριές φούστες, γιατί δεν θα σας κολακεύουν καθόλου.
Αν είστε πολύ ψηλές, δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείτε να φορέσετε άφοβα κάθε χρώμα και σχέδιο, ακόμα και μεγάλα εμπριμέ ή βολάν, και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να βάλετε τακούνια ή πλατφόρμες. Ένα ωραίο ζευγάρι σανδάλια θα αναδείξει το στυλ και το ύψος σας.
Αν έχετε λεπτή μέση ή γυμνασμένους κοιλιακούς, βάλτε μακριές ψηλόμεσες φούστες και cropped tops, που είναι επίσης πολύ της μόδας.
Τέλος, τα ψωμάκια και η γεμάτη περιφέρεια θέλουν μακριές φούστες σε ίσια γραμμή, από σταθερά υφάσματα που δεν διαγράφουν και δεν είναι ανοιχτόχρωμα, γιατί προσθέτουν όγκο.

Γενικά tips:
1) Οι μακριές φούστες δεν πρέπει να σέρνονται. Ιδανικά το μήκος τους πρέπει να φτάνει στο ύψος του αστραγάλου.
2) Όποια μακριά φούστα και αν επιλέξετε, το πιο safe είναι να βάλετε από πάνω ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι, κατά προτίμηση λευκό, μπεζ ή μαύρο.
3) Τα αξεσουάρ είναι τα πιο σημαντικά και αυτά που θα καθορίσουν εν πολλοίς το στυλ σας. Μη διστάσετε να αναμείξετε τα χρυσά και πολύχρωμα βραχιόλια σας, βάλτε τα μεγάλα σουλαρίκια σας ή τα earcuffs σας και κρατήστε μεγάλους φακέλους σε έντονα χρώματα.
4) Τέλος, αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα και επενδύστε σε σανδάλια και πλατφόρμες, που ταιιάζουν μοναδικά με τις μακριές φούστες.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Leave a Reply

Scroll to top