3 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε τώρα την ντουλάπα σαςCloset-IIΚάθε φορά που αλλάζει ο καιρός αρχίζετε να ψάχνετε στην ντουλάπα σας ρούχα και παπούτσια. Έτσι και τώρα, που έχει μπει για τα καλά η άνοιξη, βρίσκεστε μπροστά στις ίδιες… αναζητήσεις. Ψάχνετε εκείνες τις μπαλαρίνες που αγοράσατε πέρσι, το αεράτο μακρύ φόρεμα που σας βολεύει τόσο πολύ και πολλά ακόμα κομμάτια.
Αν τα βρίσκετε αμέσως, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσετε να διαβάζετε το συγκεκριμένο κείμενο. Αν πάλι αντιμετωπίζετε ορισμένες εκνευριστικές δυσκολίες, όπως να ψάχνετε για μισή ώρα ένα μπλουζάκι, μάλλον ήρθε η ώρα βάλετε μια τάξη στην ντουλάπα σας, να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα, αφενός για να υποδεχτείτε την καινούργια σεζόν και αφετέρου για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω… συμπτώματα. Αν «πάσχετε» σε περισσότερα από δύο, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να οργανώσετε την ντουλάπα σας.
1) Δεν χωράνε τα ρούχα σας. Ανοίγετε την ντουλάπα σας και τα ρούχα σας είναι όλα ασφυχτικά κρεμασμένα ή στοιβαγμένα στα ράφια και στα συρτάρια. Τα περισσότερα δεν μπορείτε να τα διακρίνετε καν και το να βρείτε, για παράδειγμα, ένα t-shirt μοιάζει σαν να ψάχνετε ψύλλο στ’ άχυρα. Πρώτον, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε τα χειμωνιάτικα από τα καλοκαιρινά. Επίσης, ακόμα και αν δεν θέλετε να χαρίσετε κομμάτια που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φορέσετε, ξεχωρίστε τα από τα υπόλοιπα.
2) Ανοίγετε την ντουλάπα και… πέφτουν τα παπούτσια πάνω σας. Ξέρουμε ότι είναι η μεγάλη σας αγάπη και πολύ δύσκολα μπορείτε να τα αποχωριστείτε, όσο παλιά και αν είναι, αλλά πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να τα βάλετε σε τάξη.
Πρώτα απ’ όλα δείτε ποια είναι αυτά που φοράτε πιο συχνά. Βάλτε σε κουτιά τα πιο ευαίσθητα, όπως είναι οι γόβες, και τα υπόλοιπα, αυτά που δεν φοράτε, βολέψτε τα στο πατάρι ή στην αποθήκη σας.
3) Έχετε πολλά παρόμοια ρούχα. Μπορεί, για παράδειγμα, οι μπλούζες με στάμπες να είναι οι αγαπημένες σας και να έχετε… άπειρες σε διάφορα χρώματα, αλλά δεν παύει να είναι σχεδόν ίδιες μεταξύ τους. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι να φοράτε μόνο κάποιες από αυτές και τις υπόλοιπες να τις σνομπάρετε. Διαλέξτε, λοιπόν, εκείνες που δεν σας πολυαρέσουν και χαρίστε τες σε μια φίλη σας.

Like This Post? Please share!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 blogger-disqus :

Scroll to top